Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2 hónapja együtt vagyunk, ő már sokszor volt nálunk, de engem még egyszer se hívott el. Sztetek ez miért van? 16/L
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 19:56
1/7 anonim válasza:
Hát én se hívta sose a bnőmet..
Ennek több oka is lhet pl:állandó családi veszekedések,feszültség van éppen a szülők között,kicsi a kéró stb
2/7 anonim válasza:
Ciki neki,ahol lakik,vagy valaki otthon lehet náluk...
4/7 anonim válasza:
Én is így voltam a barátommal 2 hónapig folyamatosan mindennap itt dekkolt, én meg 1x voltam náluk:S pedig nekünk se igen húdeszép a házunk amit mutogatni kéne... aztán kiharcoltam hogy menyjünk hozzájuk, az volt életem legrosszabb döntése, az anyja a 3. talin akkora egy hárpia volt, utána meg közölte a fiával h vagy szakítt velem vagy soha többet nem mehet sehova, pedig jókislány voltam előttük, csak anyucinak nemtetszett hogy van tattooom meg piercingem... Szerintem ne harcold ki hogy legyetek ottis. Kérdezz rá finom, hogy miért van így, de ki ne harcold, mert lehet ő is csak azt akarja elkerülni ami miatt mi szakítottunk!:S
6/7 anonim válasza:
nyugi én 4 hónap alatt most voltam 1x náluk xDmeg most letten bemutatva(mert én is féltem h mi van ha nem bírnak )
Sztem am lehet h nincs is semmi...nekem elősszőr az anyja se engedte meg h elmenjek pedig nem aludtam volna ott...
de már mehetek mert am bemutatott sötöbö lehet h nincs semmi
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy rettentő messze lakik a bekötőúttól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!