Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik bevált módszer egy srác visszahódítására?
első vagyok... ugyanez a helyzet .. összejöttem egy fiuval, aki később rájött az exet szereti és elhagyott, de ugyanugy tartottuk a kapcsolatot, csókoloztunk, ha találkoztunk együttvoltunk, beszélgettünk, de máskülönben nem akart találkozni, és nem akart semmit állítólag, mégsem tudott elengedni ... megmondtam neki pár napja fejezzük be, kb 3-4 napja nem beszéltünk... rájöttem nem mehet tovább, ő más lánnyal ismerkedik, közbe az ex miatt bánkódik, engem ha meglát nemtud ellenállni, de ennek így nincs értelme, 2-3 hónapja már ezt játsszuk egymással ... :(
ha megtalálod az igazit, nemkellesz azon mesterkedni hogy szerezd vissza, vagy hogy mi történjen, az jön magától.... ezzel bíztatom magam.
23L
figy, sztem akk felejtsd el ... :(
majd találsz jobbat, és olyat aki csak téged akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!