Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem visz el a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem visz el a pasim soha sehova? (pl mozi, strand, vacsora, shopping)

Figyelt kérdés
Fél ève együtt vagyunk de még nem igazán vitt el kicsit "különlegesebb" randira,mindig hozzá megyünk..nem arról van szó hogy szégyel (mások előtt mindig megfogja a kezem vagy megpuszil) vagy hogy ne lenne pénze..Multkor megelégeltem hogy nem hiv el sehova ès mondtam neki hogy jó volna valahova elmenni de semmi konkretat nem mondott..Nem tudom hogy mondjam meg neki hogy nehogy azt higyje hogy a pénz miatt vagyok vele vagy azért hogy autóval hordozzon (az én városomba nincs se mozi se strand és csak autóval tudnánk menni, azt meg szüleitől kell elkérje) Hogy mondjak meg neki hogy néha vágynák kicsit másabb estékre is mint nálla filmezni?
2016. márc. 27. 14:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok és nálam a legjobb módszer, ha a szemembe mondod, hogy mit is szeretnél. Én ekkor felfogom és teljesítem. Tényleg nincs jobb ötletem.
2016. márc. 27. 15:03
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Ohmyfuckinggod... Hivd el te
2016. márc. 27. 15:03
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is hívd el te, aztán hátha kapcsol magától. Ha nem, akkor áll elé és mondd meg neki, hogy mire vágysz. Úgy ahogy leírod: "figyelj szívem, tök jó nálad filmezni, de néha másabb estékre is vágynék"
2016. márc. 27. 15:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyel a legjobb, ha egyenesen megmondod neki. Nem vagyunk gondolatolvasók és lehet a párodnak ez teljesen megfelel. Van vonat, autóbusz, nem kell ezért kocsit kérni, de nyilván az kényelmesebb. Mondd meg neki, hogy jó vele filmezni, de te igényled azt, hogy máshová is menjetek.
2016. márc. 27. 15:11
 5/15 anonim ***** válasza:
8%

Van egy olyan érzésem, hogy ez nem a felnőtt kapcsolatok kategóriába kéne. Mindenesetre ha ezt nem tudjátok megbeszélni, akkor lesz még bajotok párkapcsolat terén.

Meg mi az, hogy "vigyen el"? Mi vagy te, kutya???

A benzin felét pedig fizesd!

2016. márc. 27. 15:27
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
De mi az, hogy nem visz el? Egyenrangúak vagytok, egyikőtök sem viszi a másikat, hanem maximum együtt mentek el valahova. Ha nincs kocsi, akkor marad a busz.
2016. márc. 27. 15:37
 7/15 A kérdező kommentje:
Illene fizetnem az üzemanyag felét? Ne szidjatok le,csak azért lepődtem meg rajta mert az eddigi barátaim nem várták el,és onnan olyan természetesnek vettem hogy ezt a fiú fizeti.
2016. márc. 27. 16:09
 8/15 anonim ***** válasza:
41%

Akkor ne vedd természetesnek, ennyi.

Képzeld el, ha majd ő a szopásra vagy az análra fogja ugyanezt hivatkozni...

2016. márc. 27. 16:13
 9/15 anonim ***** válasza:
43%
A férfiak nem pénzeszsákok! Amit ó beletesz a kapcsolatba, azt neked is bele kéne. És ezt nőként írom.
2016. márc. 27. 16:29
 10/15 anonim ***** válasza:
11%

Természetesnek vetted... Hát ez marha jó!

Nem gondolod, hogy egy kicsit le kéne raknod a lábad a talajra?

Én is lány vagyok, de sosem vettem természetesnek azt, hogy a barátom fizet nekem valamit.

2016. márc. 27. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!