Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jottem ra, hogy a testepito ferjem hosszu evek ota szteroidokat szed. Mit tennel a helyembe?
#14: itt nem erről van szó.
Hanem arról, hogy hazudott. Plusz a szer mellékhatásai sem voltak épp építő hatással a kapcsolatukra.
Oszinten remelem, hogy ez kamu.
1. Gondolom mar korabban kifejtetted a ferjed szamara a velemenyed a szteroidokrol, gyanitom emlegettel bizonyos "felfujt izmokat" meg "azok nem is erosek", igy a ferjed ugy dontott, inkabb nem is probal felvilagositani, akkora hulyesegeket beszelsz. En is vagyok neha igy, mikor egy ket ismerosom a testepitesrol nyilatkozik, pedig en no vagyok, es nem nyultam meg szteroidokhoz.
2. Nekem nem tunik ugy, hogy tamogatnad, pedig ez ugyanolyan hobbi/munka mint barmi mas. Lehet, ha erdeklodtel volna felole, elmondta volna.
3. A versenyszeru testepites sajnos ezzel jar, de nem hal bele mindenki 20onevesen, egyszeruen okosan kell csinalni, es nincs semmi gond.
Bar valamiert nem az jon le a kerdesbol, hogy a ferjed nem epp okosan csinalja, miert nem beszeltek errol egy profival? Ez nem jatek.
4. Az meg, hogy kicsit ideges. Te irtad, hogy versenyre keszul, gondolom megvonja a szenhidratot, igy azert elegge zeron van az agya, nehez nem idegesnek lenni. Ha nem tudja kezelni, az szomoru, de nem mindenkinek valo a versenydieta.
Keprol te nem hiszem, hogy meg tudnad mondani, hogy szteroidozott-e:D
Na mindegy sajnalom, hogy ilyen a kapcsolatotok, szamara gondolom fontos a testepites, versenyzes, te viszont ezt nem erted meg, es nem is lenne muszaj megerteni. Kerdes, hogy ezt tudtad-e rola, mikor osszehazasodtatok. Ha igen, akkor ezt vallaltad.
Parom szinten testepito, bar o meg nem versenyzik, es fiatal is (23). Mi is beszeltunk mar errol, hogy mi lenne ha. Abban egyeztunk meg, hogy meg ne most, mert amugy is a csucson van hormonalisan, tele tesztoszteronnal, ne tegye ezt most tonkre, inkabb hasznalja ki, es ha mar ugy van vele, hogy tovabb mar sehogy sem fejlodik, akkor beszeljunk valakivel, aki ert hozza, es en tamogatom. Persze szeretnenk gyereket, ugyhogy ha addig nem lesz, akkor "felreteszunk" valamennyi spermat a biztonsag kedveert. De en vele egyutt szerelmese vagyok ennek a vilagnak, abszolut megertem, tamogatom.
De leirom ujra, azt is megertem, aki szamara ez nem elfogadhato. Csak hat sajnos nektek ott van mar a gyerek, szoval valahogy probaljatok meg megbeszelni, es ne ezt a baromsagot nyomd folyamatosan szerencsetlen arcaba, hogy jaj, olyan idegbeteg vagy a sok cucctol. Mert ettol az is idegbeteg lenne, aki nem csinalja.
Sajnos a kérdezőnek nem tűnt fel egy évtized alatt sem, hogy a párja egy önimádó felfújt muszklimatyi, aki havi tízezreket költ szteroidokra. Csak az számított, hogy irigykedjenek rá a barátnői.
Az ilyenek amúgy sem színházba járnak, hanem a strandra. Ott sem fekve, hanem kizárólag álló helyzetben és befeszítve "napoznak", hogy mindenki jól lássa a természetellenes dudoraikat.
Csak a kérdezőnek nem tűnt fel ebből semmi...
17:21
"én is évek óta koxolok"
Ha nem írod le, akkor is kitűnik a teljesen zagyva és értelmetlen -debil- válaszodból, hogy már régen az agyadra húzódhatott a "koxolás"...
...ettől vannak a kezelhetetlen dühkitöréseid is.
Az izomagyúak mondókája:
Mivel IQ-m nincsen, így a "kox" a legnagyobb öröm,
Agyamnál csupán egy kisebb szervem van, a pö csöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!