Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most jottem ra, hogy a testepi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jottem ra, hogy a testepito ferjem hosszu evek ota szteroidokat szed. Mit tennel a helyembe?

Figyelt kérdés
Most mar tudom,miert volt olyan sokszor ideges feszult! Nem tudom elfogadni,ezert teljesen megromlott a kapcsolatunk. Hazudott nekem eveken keresztul. 8 eves gyerekunk van.
2016. márc. 26. 21:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%

#14: itt nem erről van szó.

Hanem arról, hogy hazudott. Plusz a szer mellékhatásai sem voltak épp építő hatással a kapcsolatukra.

2016. márc. 27. 01:32
 22/32 A kérdező kommentje:
Hazajott a ferjem ,probaltam vele normalisan beszelni,nem az a fo bajom,hogy szedi,hanem,hogy nem mondta el. Tagadja,o nem szed semmit. Nem tudom milyen steroidot szed,de szinte ra sem ismerek! Idegen ember lett , olyan mintha nem is o lenne. Ideges,feszult,mintha mindjart fel akarna robbanni! Ki akar egyutt elni ilyen ferjjel ?
2016. márc. 27. 03:42
 23/32 anonim válasza:
Jóvan, jó sztori volt, jöhet a következő.
2016. márc. 27. 09:50
 24/32 anonim ***** válasza:
60%

Oszinten remelem, hogy ez kamu.

1. Gondolom mar korabban kifejtetted a ferjed szamara a velemenyed a szteroidokrol, gyanitom emlegettel bizonyos "felfujt izmokat" meg "azok nem is erosek", igy a ferjed ugy dontott, inkabb nem is probal felvilagositani, akkora hulyesegeket beszelsz. En is vagyok neha igy, mikor egy ket ismerosom a testepitesrol nyilatkozik, pedig en no vagyok, es nem nyultam meg szteroidokhoz.

2. Nekem nem tunik ugy, hogy tamogatnad, pedig ez ugyanolyan hobbi/munka mint barmi mas. Lehet, ha erdeklodtel volna felole, elmondta volna.

3. A versenyszeru testepites sajnos ezzel jar, de nem hal bele mindenki 20onevesen, egyszeruen okosan kell csinalni, es nincs semmi gond.

Bar valamiert nem az jon le a kerdesbol, hogy a ferjed nem epp okosan csinalja, miert nem beszeltek errol egy profival? Ez nem jatek.

4. Az meg, hogy kicsit ideges. Te irtad, hogy versenyre keszul, gondolom megvonja a szenhidratot, igy azert elegge zeron van az agya, nehez nem idegesnek lenni. Ha nem tudja kezelni, az szomoru, de nem mindenkinek valo a versenydieta.

Keprol te nem hiszem, hogy meg tudnad mondani, hogy szteroidozott-e:D

Na mindegy sajnalom, hogy ilyen a kapcsolatotok, szamara gondolom fontos a testepites, versenyzes, te viszont ezt nem erted meg, es nem is lenne muszaj megerteni. Kerdes, hogy ezt tudtad-e rola, mikor osszehazasodtatok. Ha igen, akkor ezt vallaltad.

Parom szinten testepito, bar o meg nem versenyzik, es fiatal is (23). Mi is beszeltunk mar errol, hogy mi lenne ha. Abban egyeztunk meg, hogy meg ne most, mert amugy is a csucson van hormonalisan, tele tesztoszteronnal, ne tegye ezt most tonkre, inkabb hasznalja ki, es ha mar ugy van vele, hogy tovabb mar sehogy sem fejlodik, akkor beszeljunk valakivel, aki ert hozza, es en tamogatom. Persze szeretnenk gyereket, ugyhogy ha addig nem lesz, akkor "felreteszunk" valamennyi spermat a biztonsag kedveert. De en vele egyutt szerelmese vagyok ennek a vilagnak, abszolut megertem, tamogatom.

De leirom ujra, azt is megertem, aki szamara ez nem elfogadhato. Csak hat sajnos nektek ott van mar a gyerek, szoval valahogy probaljatok meg megbeszelni, es ne ezt a baromsagot nyomd folyamatosan szerencsetlen arcaba, hogy jaj, olyan idegbeteg vagy a sok cucctol. Mert ettol az is idegbeteg lenne, aki nem csinalja.

2016. márc. 27. 11:04
 25/32 Titusztitusz ***** válasza:
36%
Nem értem egyszerűen, hogy miképpen nem tünt fel neked ez a dolog évekig...Azért egy SZTEROIDOKAT szedő testépítő IZMAIN IS LÁTNI RÖGTÖN a szteroidozást...Az ilyen izmok azok a jellegzetesen "felfújt" izmok...Első látásra meg lehet állapítani mindig a szteroidozás tényét...Te hogy a csudába nem láttad akkor ezt évekig??? Ezt én sehogy se értem...
2016. márc. 27. 11:18
 26/32 anonim ***** válasza:
91%
Ne legyetek mar retardaltak aki nem a testepitessel kel es fekszik az honnan tudna, hogy mi a kulonbseg natural es nem natural kozott?! A sajat ferjet latja nap mint nap nem hasonlitgatja gondolom masokhoz, hogy most akkor ezt a testet es lehet erni a masikat meg mar nem. Meg itt a gyk-n is comment war-ok szoktak folyni arrol, hogy ki szur es ki nem akkor egy laikus honnan tudna, foleg ugy, hogy megbizik a parjaban. Az egesz vilag elhiszi, hogy a tour de france-ot dopping nelkul meg lehet nyerni meg hogy michael phelbs tisztan allit be 6 vilagcsucsot ket nap alatt akkor miert pont a kerdezo hiszekenysege olyan furcsa?
2016. márc. 27. 13:58
 27/32 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos a kérdezőnek nem tűnt fel egy évtized alatt sem, hogy a párja egy önimádó felfújt muszklimatyi, aki havi tízezreket költ szteroidokra. Csak az számított, hogy irigykedjenek rá a barátnői.

Az ilyenek amúgy sem színházba járnak, hanem a strandra. Ott sem fekve, hanem kizárólag álló helyzetben és befeszítve "napoznak", hogy mindenki jól lássa a természetellenes dudoraikat.

Csak a kérdezőnek nem tűnt fel ebből semmi...

2016. márc. 27. 16:53
 28/32 anonim ***** válasza:
8%
utolso te meg egy igazi elbszott csicska gyerek lehetsz vézna kis ratyi.kérdező,de jó hogy nem te vagy a feleségem,én is évek óta koxolok tud róla az asszony is és minden jó semmmi nem zavar be.11-es válaszoló te meg mi a francot dadogsz itt?dibanabolbol vagy mi a francot irtál?és hogy melyik hatóanyagút????te szerencsétlen,a dianabol egy kitalált név aminek a hatóanyaga a methandrostrenolone.Danabol,anabol,dianabol,superanabol,metha,ezeknek mindg a methandrostrenolone a hatóanyaga
2016. márc. 27. 17:21
 29/32 anonim ***** válasza:
88%

17:21

"én is évek óta koxolok"

Ha nem írod le, akkor is kitűnik a teljesen zagyva és értelmetlen -debil- válaszodból, hogy már régen az agyadra húzódhatott a "koxolás"...

...ettől vannak a kezelhetetlen dühkitöréseid is.

Az izomagyúak mondókája:

Mivel IQ-m nincsen, így a "kox" a legnagyobb öröm,

Agyamnál csupán egy kisebb szervem van, a pö csöm.

2016. márc. 28. 14:15
 30/32 anonim ***** válasza:
:D:D:D:D:Djezusoooom ez nagyon cink volt megnezed a pocsom te baromallat?
2016. márc. 28. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!