Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy fiú nekem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú nekem nagyon többször találkoztunk és van Barátnője, vele is van de velem is?

Figyelt kérdés

Mit tegyek én nagyon szeretem őt és valamikor azt mondja hogy nagyon kedvel engem mert tudja hogy én őt szeretem.

De akkor mi lesz a barátnőjével őt is szereti látom és mondta hogy várjak rá én mondta várok rád de a barátnőd?

Mit tegyek segítsetek!!

2010. ápr. 4. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Sztem minden képen tisztáznod kell, hogy vagy ő, vagy te!

Leg, én bizt nem mennék bele, senkivel, még ha szeretném is, hogyha tudom, hogy van más. Ha nem akar vele szakítani, az azt jelenti, hogy nem is szeret igazán....

2010. ápr. 4. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
mondta, hogy várjál rá... :D istenem... az ilyet ki kell röhögni, és otthagyni.
2010. ápr. 4. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
A fiúk agyával nagyon nehéz gondolkodni, de tudnod kell, hogy néhány fiúnál a barátnő nem feltétlenül jelent szerelmet, még ha így is tűnik. A fiúk egy hosszabb idő után foggal körömmel ragaszkodnak a barátnőjükhöz, és azt hiszik szerelmesek, de igazából a szerelem egy idő után átalakul kötődéssé, gondoskodássá, bensőséges barátsággá. A fiúk egész életükben igénylik az anyai szeretet és ha megkapják ezt valamilyen lánytól, azt néha nagyon nehéz elengedniük... Lehet, hogy szerelmet irántad érez, őt meg csak szereti, de nem biztos benne, hogy tőled is megkapná-e ugyanazt, amit attól a másik lánytól... Voltam olyan helyzetben, hogy egy fiú nem akart elengedni, pedig csak barátok voltunk, ragaszkodott hozzám, pedig egy másik csajt szeretett.
2010. ápr. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!