Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki tudna segíteni? A párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudna segíteni? A párom szünetet akar, hogy utazhasson?

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt a párommal, de távol egymástól, mert én (20) egyetemen vagyok, ő (23) pedig önkénteskedik külföldön. Nagyon szoros a kapcsolatunk, egymás legjobb barátai is vagyunk, de sajnos a távolság miatt még ki sem tudott bontakozni teljesen a kapcsolatunk. De ő azt mondja, hogy most érzi, hogy kinyílt előtte a világ, és utazni szeretne egyedül, a barátaival, másokkal, illetve más embereket is megismerni, ebben az is benne van, hogy más lányokat is. Szünetet akar ezért (kb. 3 hónap)De mindemellett szeret engem, és azt mondja fél, hogy rosszul dönt és elveszít. Én szeretem őt képes vagyok elengedni abban a reményben, hogy visszajön. Mert az is lehet, hogy időközben rájön, hogy mennyire fontos vagyok neki...

2016. márc. 26. 07:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
63%
Én elküldeném a jó anyjába, de te tudod. Amúgy meg menjen. Menj te is, csak ne vele, ismerj meg te is más embereket.
2016. márc. 26. 14:13
 22/35 A kérdező kommentje:
Mit ajánlotok? Nagy hiba lenne, ha elolvastatnám a válaszaitokat vele?
2016. márc. 26. 17:22
 23/35 anonim ***** válasza:
63%

" és utazni szeretne egyedül, a barátaival, másokkal, "

Csak veled nem.

Palira vettek kislány. Ez egy szépen csomagolt szakítós duma. Max, ha addig jobbat nem talál, esetleg újra megtisztel téged.

Nem érzed ezt nagyon megalázónak?

2016. márc. 26. 18:03
 24/35 anonim ***** válasza:
41%
Olvastasd el vele, de nincs sok ertelme, ha szeretned elore leirom neked hogy mit fog hallani naivan szerelmes, megvezetheto kis lelked: "Idegenek semmit nem tudnak arrol, milyen fontos vagy nekem. Tudod hogy orokre az eletemben kell maradnod, de nekem erre most szuksegem van, es tudom hogy ha valaki akkor te megertesz engem mert csak veled lehetek igazan onmagam." Blablabla. Az eletemet megvaltoztato elmenyeket akkor is a parommal, a tarsammal akarom megelni, nem pedig mar most azt tervezgetni hogyan farkalok meg masik lanyokat mikozben az a szerencsetlen lany meg otthon var ram (aki persze annyira fontos nekem, es akinek varnia is kell ram hiszen "baratokkent jelen kell lennie mindig mert o az egyetlen fontos aki megert"), es nem hagyom itt hogy mindenkivel utazgassak csak vele ne. Nevetseges hogy te ezt ennyire beveszed. Utazzon, lasson vilagot de ne legyen mar ennyire onzo es legyen mar benne annyi tokosseg hogy kimondja "babam, vege. Vilagot akarok latni, mas lanyokat kiprobalni, utazni, tapasztalni es tudom hogy nem varhathatlak mikozben en ki tudja mit csinalok.".
2016. márc. 26. 18:14
 25/35 omba ***** válasza:
100%

Ami az utolsó kérdésedet illeti: Igen, küld el neki - pár hónapja volt itt valami eset, ahol ez hozott megoldást.

nem értek pár dolgot:

Miért hívod "párom"-nak? Két és fél éve "együtt" két országban - hát nem az a tipikus párkapcsoalt.

"Szünet" - nincs, csak a suliban ahány ilyet láttam az a szakítás tapintatos kifejezése...

S miért is kéne szünet ebben az inkább baráti, mint szerelmi kapcsolatban? Nem szívesen tenném, de ha úgy adódna, elmennék a barátnőm mellől, akár hónapokra is, de hát ettől a szerelmünk nem változna. Ő most arra kér engedélyt, hogy az övéi változhassanak?

Nagyon szoros a kapcsolatotok, értem, de hívnád ezt szerelemnek. Így élitek meg? Szerintem nem nagyon.

2016. márc. 26. 21:11
 26/35 A kérdező kommentje:
Csak 6 hónapja van külföldön, a többi 2 évben egymás mellett voltunk, csak nem tudtunk kibontakozni, úgymond titokban jártunk, éppen ezért kerültünk lelkileg közel egymáshoz a sok formaiságot elhanyagolva.
2016. márc. 26. 22:28
 27/35 anonim ***** válasza:

Na várjunk csak. Igazából soha nem alkottatok egy párt.

Fél éve kiment külföldre, és ahelyett, hogy előrelépne a kapcsolatban, inkább tovább távolodik. Ez a szünet kvázi szakítás.

Felejtsd el, és keress olyant, aki valóban a társad és felvállalhatod, nem titokban találkoztok.

2016. márc. 26. 22:42
 28/35 omba ***** válasza:

OK. De mit ért ő a "szünet"-en?

Testileg mostanában nemigen - korábban se túl sűrűn, ha jól értem azt a titkos dolgot ( ennyi idős korban már sehogy se egészséges...)

A lelki kapcsolatban meg hogy lehet szünet?

2016. márc. 26. 22:43
 29/35 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen elég nagy balhék közepette leléptem a családomtól, és 22 évesen feleségül is vettem... apámmal vagy két évig semmit se beszéltünk, azután is hát eléggé módjával. Nem jók ezek a titkos dolgok, felnőttek vagytok, akárhogy is. (én is egyetemista voltam még)
2016. márc. 26. 23:13
 30/35 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy mindannyiunk életében kell egy kis kaland. És ő most erre vágyik, mert kimaradt az életéből. Mi voltunk egymásnak az elsők "olyan" téren is. Az első év tényleg titokban folyt, de a második évben már nem, és pontosan akkor, amikor minden a csúcson lett volna, akkor ment ki külföldre, de közös megegyezéssel. Az első 3 hónapot nagyon jól bírtuk, utána jöttek a nehézségek, azt mondja meggyengültek az érzései, viszont amikor hazajön és találkozunk akkor már úgy érzi, hogy nem akar visszamenni.
2016. márc. 27. 06:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!