Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sürgős, Nem tudom hogy segítse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős, Nem tudom hogy segítsek neki?!

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm nagyon jó barátom szüleinél lakik, vele él a barátja is, aki egy féltékeny gerinctelen ember, tudomást szereztem pár napja, egy baráti beszélgetésünk alkalmával (fb-n), féltékenységi rohamot kapott kivette a telefont a kezéből és felpofozta.

Mit tudnék csinálni?

Egy névtelen bejelentés a rendőrségen? Foglalkoznak ott ilyennel?

Ha a lány szülei megtudnák dobnák a gyereket a lakásból..

2016. márc. 25. 18:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséged, igen valószínű, h ez lesz, csak úgy lesokkolt a dolog, mikor tegnap elmondta, bár n értem ha van szája miért nem nyitja ki, meg ez már a legalja, hogy egy nőt neki állnak verni.. köszönöm szépen a válaszod megy a zöld
2016. márc. 26. 10:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez mind könnyű test sértés (8 napon belül gyógyul), akkor csak az ő indítványára emelhetnek vádat. Ha súlyos testi sértésről van szó, akkor tőle függetlenül is lehet. Ezt írja a Btk, gondolom, Te is el tudod olvasni a neten.

Ennél többet csak ügyész tudna mondani.

Tehát van egy sáv, amiben a tettes még el tud úszkálni a felelősségrevonás elől, bármennyire is tudja a sértettje vagy a környezete, hogy a bűncselekmény megtörtént.

2016. márc. 26. 18:16
 13/16 omba ***** válasza:
100%

Az a legnehezebb ebben, hogy nem tudod, számíthatsz-e a lány segítségére. Volt ilyen helyzet az életemben, mi, munkahelyi kollégák tettünk feljelentést, de addig könyörgött nekünk, míg visszavontuk.

De, ha nem megy vele, akkor csináld ellenére: menj el a szüleihez, és mond el, amit tudsz. Kb ennyit tehetsz.

Ahogy írta itt valaki, valszeg elég dühös lesz rád, de hát az a kisebbik probléma, azt hiszem.

Én ezt tenném

2016. márc. 26. 21:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Ismerem a btk-t, és ennek a témának utána is jártam, köszönöm a hozzászólásotokat mennek a zöldek
2016. márc. 27. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy telefont felpofozni? :-))
2016. márc. 27. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Úgy lehetne csak segíteni neki, hogy megértetni vele külső szemmel a helyzetet. Hogy ő jusson arra a meggyőződésre, hogy őt bántalmazzák, és akarjon tenni valamit.
2016. márc. 27. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!