Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom?
Mindössze fél éve járok a barátnőmmel.
Van egy kis kertem,évekkel ezelött vettem. Van rajta egy kis faház,néha a munka elől és a város zajátol ide menekülök pihenni.
A mostani barátnőm arra kér( követeli),hogy adjam el,és a pénzért amit kapok érte vegyek belőle neki kocsit.Amivel be tud vásárolni,és a városba mászkálni.
Normális szerintetek,hogy kérhet erre?Ti mit tennétek?
Elvitted már oda? Most jön a jó idő, ha meg akarod beszélni vele, mutasd meg neki, milyen ott, miért fontos neked. Beszélhetsz is neki erről, mikor ott vagytok.
A helyedben semmiképp nem adnám el, ha nem érti meg ezek után sem, hogy miért fontos ez neked, akkor ints búcsút neki.
Elvittem már többször is.Nem igazán érti meg szerintem.
Jó érzés ott lenni a családommal ,barátokkal.Inni ott egy sört,vagy húst sütni a kő grillen, amit haverokkal építettünk bontott téglábol.
A rózsás kommentelő ötletét erősen megfontolnám és hozzátenném:többé vissza ne gyere!
22/N
Többen is írták, hogy kamu szaga van a dolognak. Sajnos vannak ilyen nők. És ezt én nőként mondom. Ez a tipikus eset, hogy dörgölőznek a pasihoz, az meg megvesz nekik mindent. Aztán jön a kopp. Amúgy szerintem, kedves kérdező, ha most ilyet követel,később mi lesz?! Tudom, hogy "eszednél vagy", csak akkor ezek szerint a párod nem ismert jól ki, hogy téged nem lehet palira venni. Én elgondolkoznék a helyedbe, hogy miért is van veled.
Sok sikert.
25L
Egy másik fórumról idéznék egy olvtársat:
Amúgy is, már 100 forintért kap kocsit, amivel bevásárolhat, és még vissza is kapja a százasát a vásárlás végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!