Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom börtönben van még 1,5 évig?
3 eve megy mindennap a telefon beszelgetes, de mar kivagyok készülve,hogy havonta lathatom csak, egyszeruen nem birom mar.
Aki ilyen helyzetben van, kérem irjon, tudom segiteni nem lehet ezen, de annyira szivesen meghallgatnek mast is.
Elnezest az ekezet nelkuli iras miatt.
Tönkre teszed magad miatta...
Gondolom a párod sem örül neki,hogy szeded a xanaxot.
Gondolj bele,neki milyen rossz érzés,hogy látja miatta fogysz... Mert a stressztől fogysz...
Szerinted ő mit szeretne látni? Azt,hogy magadba fordulsz és zombi leszel vagy azt,hogy egészséges,kiegyensúlyozott vagy?
Ha gondolod,írj privit. Szívesen beszélgetek veled. Egy-két jó szó,mindenkinek jól esik.
Jó dolog, hogy kitartasz. Én nem tenném. 4 évet nem csokiért kap az ember.
Azonnal elhagynám, és nem várnék egy bűnözőre, akit aztán nekem kell eltartani, mert bv-ként sehol nem fog melót kapni.
A xanaxot tenyleg felejtsd el,biztos vannak ingyenes elvonukurak magyararorszagon,Egy ilyen dologert (sem)erdemes tonkretenni magad:-))
Nezd en imadom a ferjem,6 ev hazassag de ha rablasert lecsuknak elhagynam,Mert emberileg csalodnek benne.Ha azert csuknak le Mert onvdelembol megolt valakit Az Egy mas tortenet,akkor kitartanek,de Bakker a rablas azt mutatja,h a jelleme Nagyon nincs rendben:-))
Szoval oke h szereted,de azert vannak hatarok,legalabbis szamomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!