Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? SZERETTEM, DE MÁR...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? SZERETTEM, DE MÁR NEM SZERETHTEM

Figyelt kérdés
Van egy fiu, akit 3 éve szetek. és tegnap össze is jöhettünk volan, de barátja megmondta annak a fiunak, hogy ö akar nyomulni.de kiderült, hogy a barátja nem csak ismerkedni akr, hanem már járni. sé álatlában ugy van, hogy dobni fofgm, mert én azt a fiu szeretm, akit 3 éve. és el kell valahogy felejtenem. de hogyaan?? mert megmondták nekem, hogy: felejtsd el, öt mert hüje, és ö nem tudja, hogy mi z a járás. de én öt nagyon szetem. de hogyan felejtsem el??? járjak más valakivel?
2010. ápr. 3. 20:06
 1/9 Bandeee ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. ápr. 3. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:
tanulj meg magyarul
2010. ápr. 3. 20:07
 3/9 anonim válasza:
Ugorj le az emeletről.
2010. ápr. 3. 20:08
 4/9 A kérdező kommentje:
ugorj le te az emeletröl
2010. ápr. 3. 20:12
 5/9 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok. Szerintem barátkozz, ismerkedj többet és próbáld meg elterelni a gondolatodat róla. 1ü2 hónap és sikerülni fog.
2010. ápr. 3. 20:13
 6/9 anonim válasza:

előző vagyok....hát járhatsz másvalakivel is de nem biztos hogy boldog leszel amíg a másik fiut nem feledted el.

Jha és azok akik nm tudnak normális válaszokat adni azok kapják be

2010. ápr. 3. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha szereted akkor csak vele járj,senki mással..Ne feledd a Sheakspare idézetett: "Nem fontolgat az ki szivéböl szeret,és szive titkát bátran megmutatni kész" Készen álsz megmutatni? Na: egy,kettö,három és nyomás!
2010. ápr. 3. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
81%

mi ez hogy "nemtudja mi a járás" meg mittomén? XD ti vmi 12 évesek lehettek...

szard le mások véleményét ha ő tetszik vele legyél. mi az hogy azzal vagy akinek ők odaitélnek? vagy ez nálatok igy megy hogy mások döntik el kinek kivel kell lennie?

2010. ápr. 3. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
69%

összeszedettebben is lehetne fogalmazni.

értem h mit akarsz ,ha más pasival tudsz járni oké ott nem lesz gond a felejtéssel.

2010. ápr. 3. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!