Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotokkal vagytok, hol tartjátok a mobilotokat? Magatokkal viszitek? Lehalkítjátok?
Én mindig kiteszem valamilyen látható helyre, ha bárki hívna észrevegyem, mivel olyan munkám van, hogy sokszor a nap 24 órájában elérhetőnek kell lennem.
Észrevettem, hogy a barátom egy ideje a saját telefonjait nem hagyja szem előtt. Egy másik szobában hagyja vagy a kocsiban, ha hozzám jön, akkor pedig mostanában többször volt, hogy el se hozta magával. Ha együtt vagyunk, mindig le van halkítva vagy kikapcsolva, és a mobilnetet soha nem kapcsolja be ha ott vagyok. Ez másnak is furcsa lenne, vagy csak én képzelek olyasmit bele, ami nincs is?
de jó lenne ha ezt tenné a pasim :-D
de az enyém ált nálam van mindig mivel a főnököm sajnos lehetetlen időpontokban képes hívni vagy üzenni
Utolsó... lehet hogy vannak, de nem az a megszokott.
Én mindig magamnál hordom a telefont, és szinte azon élek. Azon van a GPS, messenger, telefonszámok, riasztások, naptár, bankfiók, játékok chatjei, szóval minden. A telefonomról mindent el tudok érni, amit az otthoni gépemről is, így én állandóan hordom magammal, és igen, elő is veszem ha szükségem van rá.
Barátom nem ilyen. Neki játszani kell a telefon, de most még arra sem, mert széttörte... De ő is chatel rajta, játszik, stb.
Ha együtt vagyunk, akkor a telefonnak is meghatározott helye van, így alakult. Távkapcsolatban élünk ugyan, de hétvégente mindig jön hozzám. Én mindig a gépem elé teszem le, ő meg az asztalra, ahol nem verjük le. Nem dugdossuk, de nem is szokott minket senki keresni... ha mégis, akkor arról a másik is tudhat, nincs titkolnivalónk :)
Én kiteszem az asztalra, de lefordítom képernyővel lefele vagy a tokjában hagyom, és lenémítom, leveszem a rezgést.
Lusta vagyok keresgélni hogy hol lehet kikapcsolni a mobilnetet, de haverjaim előszeretettel írogatnak rám éjszaka közepén, és tök idegesítő mikor épp összebújunk, vagy szeretkezünk és villogni meg búgni kezd a telóm.
Olyan is volt már, hogy a másik szobában hagytam.
Viszont amíg elmegyek pl fürdeni, simán otthagyom karnyújtásnyira a páromtól..
Nem írtad le, hogy mindig ilyen volt-e, vagy csak egy ideje lett ez az új szokása, mert nagyon nem mindegy.
Semmit sem titkol. Az lenne a normális, ha mindenki így csinálná. Kevés kiábrándítóbb dolog van, mint mikor egy esetleges hívás fontosabb lehet az együttlétnél. Ha valaki még ilyen helyzetben is fel van lelkileg készülve a telefonjára, az a másik iránti tiszteletlenség _szerintem_
Lehet lepontozni.
"a barátom egy ideje a saját telefonjait nem hagyja szem előtt"
Tehát új szokás.
Így elég egyértelmű, hogy valamit titkol.
13-as vagyok...
Az utolsót a 9-esre értettem, csak mire leírtam jött pár válasz.
De drágák vagytok! :)
Örülök, hogy vannak még naiv, szentimentális emberkék.
Csak egy valami elkerüli a figyelmeteket!
Amit itt jó páran kihangsúlyoztak.
Ti a telefon használatot általában irtáfok le.
Nem az esettel foglalkoztok.
Már pedig leirja a kérdező, hogy eddig elől hagyta nem dugdosta, nem némitotta.
Ha valaki evvel a szokásával szakit. Az nem furcsa, hanem gyanus!
Amugy a beszologatok ha nem voltak olyan élethelyzetben amikor a telefonnak készenléti állapotban kell lenni állandoan, lehetőleg ne ejtődjenek kétségbe!
Vannak olyan élethelyzetek!
Mindenesetre, beszélj vele. Kérdezz rá!
Ez már így is gyanús, akkor pedig főleg ha eddig vitte magával.
Utána kéne nézni!
Én viszem magammal, net bekapcsolva, de úgy sem hív senki.
A páromat sokat hívják munkaügyben. Ő leveszi a hangját, majd hosszabb együtt töltött idő után megnézi.
Úgy nyúl hozzá, hogy nahh.... hányan hívtak már?
Egyertelmu, h megcsal. Ne legyel naiv. Ne edd meg a meset, h te vagy a betegesen feltekeny. Ne kapjal el nemi betegseget. Rugd ki idoben.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!