Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/ lányok! Volt már igazi"schmutzig"párotok?
Csak randiztam ilyennel, és pont emiatt hagytam abba a randizást. Elhívott moziba, de mondta, hogy sokáig dolgozik, vegyem már meg én előre a jegyeket. Megvettem a jegyeket, meg két sajtburgert, mondom ha esetleg éhes, egyet nekiadok, de ekkor mr baromi jóondulatő vagyok, hogy gondolok a h-lye s-ggére, érted. Na, jön, nem adta ide a mozijegyének az árát, és megette mind a két sajtburgeremet. Anyád.
Film végén mondtam neki, hogy nem kell hazakísérnie :D
Volt. :D Kértem egyszer, hogy vegyen egy kiló répát, majd kifizetem. Akkoriban volt 200 ft a répa kilója, mert szezon volt. Másnap megint megkértem és ezt mondta felháborodottan: "még az előzőz sem fizetted ki". És mindezt a kollágáim előtt!
Mindent pontosan be kellett felezni, de amikor én rohadt sokszor egyedül elmentem bevásárolni, akkor gond nélkül megevett mindent és nem hozta a pénzt, hogy tessék, itt a fele.
Ezért az exem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!