Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veszelyt rejthet esetleg az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszelyt rejthet esetleg az, hogy az elettarsam diakkori szeretoje talalkozna a parommal?

Figyelt kérdés
15 evvel ezelott,egyetemistakent,a paromnak volt egy baratnoje ( 2 evig).Utana ismertem meg en a parom,akivel 2 gyermekunk van.A volt baratno a varosunkban fog tartozkodni par napot,es felhivta a paromat, h erre lesz latogatoban.Szerintetek esetleg a lanynak hatso szandeka is lenne? Nagyon jol tudja,h mar csaladunk van,es gyerekek. A parom azt mondta,h hetvegen a csalad az elso es majd felhivja a lanyt.Nekem ez a lany nagyon furcsanak tunik, 40 eves no, nincs kapcsolata,es csaladja. Epp ha egy volt szereto kerul elo a multbol, mire gondolhat vajon? Szerintetek?

2016. márc. 17. 09:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nagyon naiv es jóhiszemü vagy , nagyon bizhatsz a parodban! Mit keressen nalatok az a nö aki a parodra akkora hatassal volt ? Miert kene megismerje a gyerekeid?

Mondok valamit ... Mindig is tartottak a kapcsolatot es most lehet a párod remenykedik h vegre több is lehet köztuk, es a gyerekek elfogadjak a nöt ....

A nö mostanra kiszorakozta magat es a párod kivárta !

Ébredj fel

Sajnos nem fenyes a jövöje a hazasagodnak !

Sajnalom h sok tapasztalatlan tini irkal neked h szallj magadba stb de hidd el h gáz a helyzet

2016. márc. 17. 14:37
 12/27 anonim ***** válasza:
Zsuzsa, nem nézel te sok Brazil sorozatot? Nyugodj meg, ha egy férfi és egy nő tallkozik az nem mindig jár dugással, megcsalással.
2016. márc. 17. 15:19
 13/27 anonim ***** válasza:

nemrég összefutottam egy évfolyamtársammal az egyetemről akivel anno együtt jártunk szórakozni, néhányszor össze is bújtunk. 19 év telt el azóta, én meg sem ismertem, Ő szólított meg. Beültünk kávézni és bár nagyon jót beszélgettünk, de eszem ágában sem lenne hozzányúlni, abszolút nem vonz sem külsőleg, sem belsőleg.

15 év nagyon hosszú idő, rengeteget változik a személyiség és az értékrend ezalatt, én abszolút nem félnék egy találkozótól. Néha jó dolog egy kicsit nosztalgiázni, nevetni a fiatalkori bakikon, de utána marad a jelen, ahol meg kell állnunk a helyünket.

38F

2016. márc. 17. 15:55
 14/27 A kérdező kommentje:
Zzuzsika nem vagyunk hazasok a parommal, pont azert nem hazasodtunk ossze mert a kozos jovonk kialakitasan dolgoztunk, sikerrel,es vegul jottek a gyerekek,majd pedig tervezzuk a tobbi kozos dolgot egyutt. Es itt van a bizalom ma paromban....sohasem csalodtam benne,sohasem...most sem benne ketelkedem egy percig sem,hanem a noben..ez nem naivitas....hanem a kapcsolat ismeresenek merteke...
2016. márc. 17. 16:09
 15/27 A kérdező kommentje:
38F de jo h irtal, koszonom szepen,es koszonom, h megosztottad a tapasztalatod. A no reszerol is csak ez lehet, h talalkozna a parommal,es talan velem, osszeulnenk. A furcsasaga az egesznek pedig tenyleg megvan, de intelligens embereknek tartom magunkat, akik szavakkal meg tudjak beszelni,h mi ez a egesz, a parom sohasem csalt meg, es en sem ot,mindket oldalrol az ilyesminek vegzetes kovetkezmenye lenne....o ezt tudja, en is,,,,es a tiltott dolgok mindig edesek, ezert megtiltani semmit sem akarok, csak megerteni,hogy mi miert tortenhet....35 N :)
2016. márc. 17. 16:12
 16/27 anonim ***** válasza:

Engem ne leckeztess! Te jöttel a ketelyeiddel , en meg segiteni probaltam .... Sajat tapasztalataim szerint

De örulök minden rendben !

2016. márc. 17. 16:14
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha jártak 2 évig, akkor nem a szeretője volt, hanem a barátnője, optimális esetben a szerelme is. Nekem kicsit az jön le, hogy negativabbnak állitod be magad előtt a csajt, a félelmeid miatt. A másik, hogy a kifejtés is ugy van megfogalmazva, hogy mi van, ha a lánynak hátsoszándéka van. Lehet, hogy pont a párodnak van hátsoszándéka, lehet, hogy egyiknek sem. És az miért fura, hogy nincs csalája. Lehet, hogy már elvált vagy karriert épitett, vagy nem talált még rá a szerelem.
2016. márc. 17. 17:02
 18/27 anonim ***** válasza:

"ennek a nonek azota sincs csaladja, az interneten is o kereste meg a paromat,nem a parom ot, talan azt gondolja,h a parom kaphato meg erre-arra" ezt miből következtetted ki ? és azt, hogy a nő egy ilyen-olyan rossz ember, meg hogy csak egy szerető volt, meg hogy a párodnak csak nemiségre kellett, meg hogy a párod a nőies nőket szereti és akkor gonodlom,ő nem az.

szoval adott egy vadidegen ember, akiről a világon semmit nem tudsz és belevetitesz mindenféle negativ jellemvonást,és abba kapaszkodsz, hogy a párodnak ő nem felelt meg, te pedig igen, és hogy ugyis csak arra kellett neki régen is és hogy ő csak egy szertő volt...és az egész csak egy kombinálás, amiben ő a rossz, a párod meg a jo.

ehhez képest lehet, hogy egy tök normális ember és a párodnak sokat jelentett emberileg is, csak nem akart anno téged megbántani ezzel, és benyögött egy félmondatot, hogy inkább szexre kellett-- ez amugy a párodrol állit ki bizonyitványt, ha 2 évig azért rabolta egy nő idejét, mert szexmunkásnak használta. már ha tényleg igy volt. a szerető fogalma pedig mást jelent, szoval nekem nem a nő a fura, hanem hogy te annyira szélsőségesen látod ezt a helyzetet ennyi idős létedre.

amugy miért ne találkozhatna valaki egy régi kapcsolatával, mert mondjuk kiváncsi, mi lett vele.

tényleg ez a legnagyobb problémátok a kapcsolatotokban vagy inkább vannak más gonodk is (mindenhol vannak, pláne sok év után..) és most jol esik a kis lelkednek katasztrofát vizionálni meg belekötni egy ismeretlen nő ismeretlen motivácioiba ? nyilván képtelenség lenne, hogy egy tizenéves hosszuságu kapcsolat azon állna vagy bukna, hogy a párod találkozik egy régi ismerőssel. nem is értem az összefüggést.

és ha neadjisten megcsalna, azt ugye tudod, hogy az már egy okozat, nem az ok, és az okokat a saját kapcsolatotokban kell keresni, nem egy idegen emberben.

2016. márc. 17. 17:10
 19/27 anonim ***** válasza:

zsuzsika maugy még tőled is többet kombinál, pedig semmit nem tud egyik félről se,csak a monitor mögül harcoskodik . szoval hagyjuk is .

viszont :

"most sem benne ketelkedem egy percig sem,hanem a noben..ez nem naivitas....hanem a kapcsolat ismeresenek merteke..."

hogy lehet kételkedni egy vadidegen emberben, most komolyan. és mi az, hogy a kapcsolat ismerésének mértéke miatt ? most akkor szerelmesek voltak vagy a férjed , szegény, muszájbol d--.gta, merthogy csak ő volt lány az egyetemen az évfolyamon, vagy mi ?

most akkor ismered a kapcsolatukat vagy nem ? a csajt mondjuk nem ismered, pláne hogy azota ő is változott, 15 év alatt. akkor miért kell ismeretlenül utálni ?

és amugy sztem sose jo taktika, hogy jajj, én 100%_ig bizom a páromban. ugyan már, soha nme ismerhetsz meg teljesen senkit sem és sose bizhatsz magadon kivül teljesen senkiben sem. de ha már maximálisan bizol a párodban, akkor pláne nem értem, hol a gond. mert akkor ugyse csalna meg, még a tavalyi szépségkirálynővel sem, nem ?

nekem mindig bűzlenek az ilyen történetek, ahol az én párom az ideális, megbizhato, jo ember, akire meg féltékeny vagyok, az a rossz, a csábito, a gonosz...

és az a legviccesebb, hogy egyelőre egy egyszerű találkozásrol beszélgetünk. mindenkinek vannak fontos emberek a multjában, vagy az is lehet, hogy nem fontos neki, régesrég elfelejtette a létezését is, csak kiváncsi lett rá, hogy mi történt vele, mert egy régi ismerős ő is.

2016. márc. 17. 17:16
 20/27 anonim ***** válasza:

a legfontosabb felmerülő kérdést kihagytam : a saját kapcsolatotokrol nem irtál. sztem azért, mert vannak problémáitok, ami természetes, mert minden kapcsolat elfárad sok év alatt, pláne gyerekekkel. te ezek miatt félsz és látsz rémeket. többet tudnánk mondani, ha irnál a ti kapcsolatotokrol is. egyelőre sztem a magamnak hazudok-állapotban vagy, ezt jelzi, ahogy lefestetted a nőt , mintha maga az ördög lenne és a párod egy angyal. és sztem nagyon kislányosann gonodlkodsz erről, pedig nem vagy már fiatal kislány, inkább tapasztalt, érett nő.

nézd, egy hosszu kapcsolat már senkinél nem olyan, mint egy friss, fiatalkori, bohém járásos párkapcsolat. én a ti kapcsolatotokra lennék inkább kiváncsi, hogy miért félsz ennyire és hogy miért okoz ekkora problémát benned, hogy valakivel leül dumálni a férjed. ha egy szoknyapecér és mondjuk már évek ota haldoklik a kapcsolatotok, akkor nem is lenne kár érte. de irtad, hogy eddig egész jol működött, ezt el is hiszem. gonodlm, csak a szokásos, élet hozta problémák lehetnek nálatok és megfáradt a dolog, amiatt, hogy nagyon rég együtt vagytok. ez mindenkinél igy van.

én annyit gonodlok, hogy ha lenne egy rutinokkal teli életem, mindennap ugyanazok az emberek, ugyanazok a tevékenységek, ugyanazok az események, akkor tök jol esne a kis lelkemnek, ha más emberekkel is tudnék egyet dumálni.. ez igy önmagában semmi..

az is lehet, hogy vmi tüske maradt bennük és a nő meg akarná beszélni. nekem is van olya,n akit 10 éve láttam és tüske van bennem..

azt a megjegyzést sem értem, hogy a férjed csak évente egyszer lép fel a fb-ra és a nő miért ir. hát egyrészt nem biztos, hogy csak évente egyszer lép fel, attol hogy nem rak ki semmit, felléphet, kétnaponta is, ha épp nem vagytok együtt és ez nincs összefőggésben azzal, hogy a nő irt neki, a nő nyilván nem tudhatja, hogy a férjed naponta ötszöt lép fel vagy évente ötször és ennek a világon semmi köze ahhoz, hogy ott irt neki. azért irt neki ott, mert ott találta meg. a mai világban az emberek a közösségi oldalakon szoktak rátalálni az ismerőseikre...

2016. márc. 17. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!