Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemennétek az összeköltözésb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek az összeköltözésbe egy olyan kapcsolatban, ahol alapvető problémák vannak?

Figyelt kérdés
Azzal az indokkal, hogy majd az együttéléstől meg fognak oldódni.

2016. márc. 15. 20:49
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nagy hiba volna,ha osszekoltoznetek.
2016. márc. 16. 09:31
 12/16 A kérdező kommentje:

''Tehát ha jól értem, te azért költöznél össze, hogy ellenőrizhesd? ''

Nem jól érted. Ő akarja, mert szerinte így látnám hogy nem csal meg. Én viszont nem gondolnám, hogy egy normális kapcsolatban ellenőrizgetni kell a másikat. Szerintem akkor szoktak összeköltözni, amikor minden rendben van, és ez egy előrelépés a kapcsolatban. Szerinte az összeköltözéstől újra meg tudnék bìzni benne, azok után is amik voltak (egyértelmű dolgok, de soha nem ismerte be), mert így sokkal többet lennénk együtt, és ideje se lenne ilyesmire. Akkor lenne talán igaz az elmélete, ha mindketten hétfőtől péntekig, 8-16 dolgoznánk, nem pedig 12 órás váltott műszakban, össze-vissza. De én úgy vagyok vele, hogy nem azt kell bizonyítani, hogy nem csal meg, hanem nem kell okot adni rá, hogy azt higgyem megcsal.

2016. márc. 16. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nem bízol meg benne, semmi keresnivalótok egymás mellett. Teljesen felesleges összeköltözni. Az nem fogja megoldani a problémát. Ugyanúgy nem, ahogy 2 ember közt nem oldja meg a gondjaikat se az ha összeházasodnak, se az ha a problémás kapcsolatra még gyereket is vállalnak.
2016. márc. 16. 18:28
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

"nem azt kell bizonyítani, hogy nem csal meg, hanem nem kell okot adni rá, hogy azt higgyem megcsal"

ez egy kétélű dolog, mert ha te azt hiszed, hogy megcsal, akkor neki nem biztos, hogy kell valódi okot adnia rá, mert találsz te magadnak okokat és "bizonyítékokat" a csalásra. persze azt mi nem tudhatjuk, hogy a gyanúid és a bizonyítékaid mennyire megalapozottak, véltek vagy valósak és nem is a mi dolgunk eldönteni.

szerintem egy csomó probléma megoldását akár segítheti is az összeköltözés, ha ti ketten megfelelően kezelitek a helyzeteket, a problémákat és az összeköltözést. de önmagában az összeköltözés nem fog semmit megoldani, sőt csak újabb problémákat vet fel az együttélés terén. szóval nektek kettőtöknek kell akarni a megoldást és nektek kell dolgozni a bizalmon és azon, hogy működjön a kapcsolat...

2016. márc. 16. 19:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem én találtam ki az okokat, valós dolgokról van szó. Amikor ezzel kapcsolatban írtam ki kérdést, hülyének néztek, hogy még vele vagyok. De kapott még egy esélyt a dolog. Persze nem változott semmi. Sőt. Én próbálom lezárni, szerinte minden probléma megszűnne az összeköltözéssel. Nem érti, hogy miért nem jó ötlet. Annyira határozottan mondta, hogy elbizonytalanodtam, hátha én gondolom rosszul.
2016. márc. 16. 20:35
 16/16 GigiGygy ***** válasza:
Engem is megcsalt a párom, aztán összeköltöztünk, de ha később jön este haza, én már ugyanúgy gyanakszom. Nem változtat, nem oldja meg. Szerintem ez gyenge pont lesz nálam, pedig alapból nem lennék féltékeny... Jobban tudom ellenőrizni, ez tény.
2017. febr. 24. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!