Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek az összeköltözésbe egy olyan kapcsolatban, ahol alapvető problémák vannak?
''Tehát ha jól értem, te azért költöznél össze, hogy ellenőrizhesd? ''
Nem jól érted. Ő akarja, mert szerinte így látnám hogy nem csal meg. Én viszont nem gondolnám, hogy egy normális kapcsolatban ellenőrizgetni kell a másikat. Szerintem akkor szoktak összeköltözni, amikor minden rendben van, és ez egy előrelépés a kapcsolatban. Szerinte az összeköltözéstől újra meg tudnék bìzni benne, azok után is amik voltak (egyértelmű dolgok, de soha nem ismerte be), mert így sokkal többet lennénk együtt, és ideje se lenne ilyesmire. Akkor lenne talán igaz az elmélete, ha mindketten hétfőtől péntekig, 8-16 dolgoznánk, nem pedig 12 órás váltott műszakban, össze-vissza. De én úgy vagyok vele, hogy nem azt kell bizonyítani, hogy nem csal meg, hanem nem kell okot adni rá, hogy azt higgyem megcsal.
"nem azt kell bizonyítani, hogy nem csal meg, hanem nem kell okot adni rá, hogy azt higgyem megcsal"
ez egy kétélű dolog, mert ha te azt hiszed, hogy megcsal, akkor neki nem biztos, hogy kell valódi okot adnia rá, mert találsz te magadnak okokat és "bizonyítékokat" a csalásra. persze azt mi nem tudhatjuk, hogy a gyanúid és a bizonyítékaid mennyire megalapozottak, véltek vagy valósak és nem is a mi dolgunk eldönteni.
szerintem egy csomó probléma megoldását akár segítheti is az összeköltözés, ha ti ketten megfelelően kezelitek a helyzeteket, a problémákat és az összeköltözést. de önmagában az összeköltözés nem fog semmit megoldani, sőt csak újabb problémákat vet fel az együttélés terén. szóval nektek kettőtöknek kell akarni a megoldást és nektek kell dolgozni a bizalmon és azon, hogy működjön a kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!