Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek velem van a baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a baj, hogy ez rosszul esett?

Figyelt kérdés
kiderült, hogy a barátom a haverjaival elutazik több napra Bécsbe, amiről a barátom elfelejtett szólni és az egyik barátjától tudtam meg teljesen véletlen... amikor mondtam, hogy rosszul esett, hogy engem nem hívott, azt mondta, hogy én úgyse jönnék, ismer
2016. márc. 15. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Attól még mondhatta volna, hogy megy.
2016. márc. 15. 19:58
 2/11 VirágésBence ***** válasza:
65%
Az, hogy nem hívott egy dolog, ha úgyse mentél volna akkor meg főleg, ráadásul neki is szüksége van pár napra csak a haverokkal, ez érthető, de miért nem szólt? Azért szerintem megemlíthette volna.
2016. márc. 15. 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Normalis kapcsolatban az ilyet meg szoktak beszelni. Nekem is eleg rosszul esne.
2016. márc. 15. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
"amiről a barátom elfelejtett szólni" Elfelejtett, vagy nem akart? Mert igazából úgy néz ki nem is akart. És amúgy mert te nem mennél még mondhatta volna. Tessék vele leülni és megvitatni hogy komoly kapcsolatnak gondolja ezt ami köztetek van vagy csak szórakozás a részéről.
2016. márc. 15. 20:05
 5/11 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Igazad van. "ùgysem mennél" Elég gàz...
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez jogosan esett rosszul.

Mindazonáltal lehet, h azért nem hívott, mert csak srácok mennek ("kanbuli"). De azért meg kellett volna említenie.

7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég fura mindenesetre. Nekem is rosszul esne. Fordított helyzetben biztos te is hívtad volna.
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mintha ebből a kapcsolatból hiányozna az ŐSZINTESÉG. Eddig sem volt vagy csak most nincs? Lehet hogy már volt nélküled valahol az elmúlt időben?
2016. márc. 15. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Mentél volna, vagy sem?

Ha nem, akkor mi a probléma?

Tudtommal nincs bejelentési kötelezettség.

2016. márc. 15. 20:28
 10/11 darabkat ***** válasza:
Az utolsó volt már komoly kapcsolatban? Vagy egyeseknél úgy megy a dolog, hogy egyszer csak rájössz, a pasid már 2 napja külföldön van? ... naná,h gáz ha nem szólt.
2016. márc. 15. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!