Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, érzi valamelyikőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, érzi valamelyikőtök, hogy a pasik terén "kimaradt" valami?

Figyelt kérdés

vagy csak én érzem? Pasi vagyok, néha amikor ilyen parti filmeket, vagy iskolai hülyeségeket látok, úgyérzem, valami a lányok terén kimaradt.

ti nők szoktatok ilyet érezni?

2016. márc. 14. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
A top 10 amerikai ferfi szineszert rogton eladna az osszes lany meg a gyerekeit is.
2016. márc. 14. 22:06
 2/9 VirágésBence ***** válasza:
42%
Én régen azt éreztem, hogy hiányoznak az életemből a tartalmas, több órás, értelmes beszélgetések egy pasival valamilyen nem hétköznapi, akár spirituális témáról, hát ezeket a beszélgetéseket megkaptam. A másik ami hiányzott az a halálosan romantikus szex, persze nyilván megkaptam előtte is kisebb mértékben is, de sosem volt olyan, mint a filmekben, gyertyák, szenvedélyes csókok, igazi forró hangulat, szerelmes tekintetek (és minden olyan dolog, amitől egyébként hányok, ha nem nézek filmet és nem vagyok éppen benne.) A harmadik ilyen dolog az a tipikus filmes jelenet, amikor áll 2 ember a táncparkett közepén és tapintható a szexuális feszültség köztük. A negyedik dolog a szex volt egy másik ember (aki nem a partner) ágyában, nem tudom miért, egyszerűen csak annyi filmben láttam és azt gondoltam, hogy úr isten milyen izgalmas lehet, végig attól félni, hogy lebukunk. Hát a filmekben jól néz ki, amikor lebuksz az már annyira nem, és itt még csak jelenetet sem tudsz váltani egy jó kis vágással. Szóval igen, volt bennem régebben pár ilyen érzés, de ezek mind csak apróságok és azóta valóra váltak, van ami olyan lett, mint amilyennek képzeltem, van ami nem.
2016. márc. 14. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésed... Kifejtenéd bővebben?
2016. márc. 14. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
23%

Igen,én érzem.

Kevés vót a píz,meg az ótómobil.

Aztán nem vót vala nagy ház sem,meg kocka has.

Üdvözlettel : Bözske néne,volt varrónő,sétabotbejárató és kisnyugdíjas domina

2016. márc. 14. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Mivel kieltem magam anno, ezert a letezo legtobb dolgot kiprbaltam minden teren, az egyetlen amit kihagytam az a ket pasi, egy no felallas:-))Nem arrol van szo, h ki akartam hagyni, de akivel kapcsolatban voltam nem akarta, amikor szingli voltam akkor viszont 5 perc beszelgetes utan nem megyek bele egy ilyen tortenetbe, mert ez bizalmi kerdes:-))

Aztan ferjhez mentem es mar nem izgat a dolog. Eddig elvoltam enelkul, kesobb is elleszek,p:-))

30/N

2016. márc. 15. 00:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, tiniként visszahúzódó voltam, azután megismerkedtem az első (és egyetlen) barátommal, akivel évekig voltunk együtt, így nagyon sok minden kimaradt, ami az átlag lányoknak természetes, ezért is vagyok ismerkedési/flört analfabéta.
2016. márc. 15. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem..

Egyszerű a megoldás h ne érezz így:

1.ne nézz buta amerikai filmeket..

2. értékeld azt amid van s ezt mindennap mond el magadban..pl így: örülök h ilyen szerencsés ember vagyok akiknek ...van.

És egyből másképp fogsz érezni..

2016. márc. 15. 20:12
 8/9 A kérdező kommentje:
hát, én pl. látok néha "baki" videókat (nem hálivúdi film tehát...), ott látok viháncoló, boldog lányokat. Nálam ez kimaradt, mindig ilyen kis szolid, asztalnál nyugisan teázgató társaságaim voltak :(
2016. márc. 24. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
jó tanács ne azon sirjatok ami kimaradt, hanem annak örüljetek ami volt. Azt hittem késön kezdtem élni az életet aztán rájöttem, hogy nem. Sokszor érzem ugy elrontottam a fiatalságom,rám ír volt legjobb barátaim közül egyik másik (volt mert ma nem mondanám barátnak akivel ritkán találkozunk beszélünk csinálunk programot) és órákat beszélünk a hülyeségeinkről vannak emlékeink,szóval éltünk, nagyon sokat unatkoztam rossz (épp hogy tul jó) iskolába járattak ahol rengeteget kellett tanulnom de a rossz emlékek kopnak a szépek megmaradnak. 2 pasi 1 nö felállásos! Azért nem sok olyan pasi van aki végig tudja nézni, hogy a szerelmét a szeme láttára .... meg valaki keményen. Mindig is vonzott a téma engem is pasiként 2 fiu 1 lány 2 lány 1 fiu minden ami több és pasiként hetero alapon lehetek benne, de barátnőmmel soha, egyszer voltam igy ök is hosszutávu szexpartnerek voltak nem volt szerelem .
2016. márc. 24. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!