Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, érzi valamelyikőtök, hogy a pasik terén "kimaradt" valami?
vagy csak én érzem? Pasi vagyok, néha amikor ilyen parti filmeket, vagy iskolai hülyeségeket látok, úgyérzem, valami a lányok terén kimaradt.
ti nők szoktatok ilyet érezni?
Igen,én érzem.
Kevés vót a píz,meg az ótómobil.
Aztán nem vót vala nagy ház sem,meg kocka has.
Üdvözlettel : Bözske néne,volt varrónő,sétabotbejárató és kisnyugdíjas domina
Mivel kieltem magam anno, ezert a letezo legtobb dolgot kiprbaltam minden teren, az egyetlen amit kihagytam az a ket pasi, egy no felallas:-))Nem arrol van szo, h ki akartam hagyni, de akivel kapcsolatban voltam nem akarta, amikor szingli voltam akkor viszont 5 perc beszelgetes utan nem megyek bele egy ilyen tortenetbe, mert ez bizalmi kerdes:-))
Aztan ferjhez mentem es mar nem izgat a dolog. Eddig elvoltam enelkul, kesobb is elleszek,p:-))
30/N
Nem..
Egyszerű a megoldás h ne érezz így:
1.ne nézz buta amerikai filmeket..
2. értékeld azt amid van s ezt mindennap mond el magadban..pl így: örülök h ilyen szerencsés ember vagyok akiknek ...van.
És egyből másképp fogsz érezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!