Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány 30 felé aki nem akar gyereket?
Figyelt kérdés
Én 37 vagyok a párom 30 10 éve házasok vagyunk de a párom nem szeretne gyereket. Minden más nőtől azt hallom hogy szeretnének gyereket csak a párjuk nem akar. Nálunk ez fordítva van. Én szeretnék de kierőszakolni se akarom belőle. Úgyérzem tovább kellene lépnem mert nem leszek fiatalabb.2016. márc. 12. 09:49
21/21 anonim válasza:
27 vagyok és nem akarok gyereket. Házasságot se. 8 éve élek stabil párkapcsolatban, szerencsére a párom se akar se házasodni, se gyereket. Természetesen ha valamiért úgy alakulna, hogy mégis szeretnénk az egyiket vagy a másikat, akkor leülünk és megbeszéljük, de a kapcsolatunk elején letisztáztuk, hogy mit szeretnék ilyen téren a jövőben és nincs zsákba macska. Nekem a család a páromat, magamat és a házi állatainkat jelenti. És, mi motivál minket az életben? Olyan munkánk legyen, amit szeretünk és amit megfizetnek, a hobbijainkat megengedhessük magunknak, utazni, világot látni, tanulni. A reprodukciós folyamatokon túl is van élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!