Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Meg akarom akadályozni hogy ez előforduljon!
Mit gondolok?
Hogy a pasid, a beteges féltékenykedésed miatt előbb -utóbb le lép. Mert megfullad a kapcsolatban.
Attól, hogy fiatal még nem biztos, hogy csinos is...
Amúgy meg ha meg le akar cserélni akkor úgyis le fog. Én is ilyen pali vok mint a tied vissza is élek ezzel, erre nem vok túl büszke, de addig kell élni amíg fiatal az ember.
Csodálatos, nyomozol is utána, szerencsétlen pasi, jó hogy máshoz menekül.
De ha ezt megakadályozod, rájön hogy a széltől is óvni akarod, akkor tuti hogy azért is megpattan a csajhoz, és akkor már nem hibáztathatod őt!
A baratnom pont ilyen szituban van. A pasi jarni fog hozza nyelv orara. Nagyon kedveli a pasit, de elhanyja magat, ha a pasi kezdemenyezne valamit. A pasi magas, izmos es azt gondolja, h jokepu, bar szerintunk nem. A pasin meg latjuk, h a baratnoje miatt biztos nem nyomul a bnomre. De tudjuk, h a baratnoje nagyon feltekeny.
A bnom minden pasira ahitattal nez, de igazabol nem tetszenek neki a legtobben.
Szoval ne legyel feltekeny. Vagy ne mutasd ki es ne mondd , h mashoz jarjon.
N
Én is kicsit féltékeny típus vagyok. Én szoktam szólni páromnak ha valami zavar és megérti.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!