Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki úgyhogy A kapcsolatból B-be ugrott és nem volt jó neki neaggyisten megbánta?
ha volt leírhatjátok akár privibe is de kommentbe jobb lenne :)
(lány vagyok de nem ismerkedek)
Velem nem volt, nem szoktam megbánni semmit, ha egy kapcsolatot lezárok, akkor annak oka van, és ha egy új kapcsolat elromlik, azt se bánom, kilépek belőle.
Viszont a barátnőm így járt... volt egy nagy szerelme, akivel együtt éltek. Viszont a férfi nem akart saját családot, a lány meg nagyon, ezért úgy döntött, inkább kilép a kapcsolatból. Megismerkedett valakivel, aki mindennel elhalmozta, szinte azonnal elvette volna feleségül, közös gyereket akart. A lány hónapokig vacillált, hogy lépjen-e, vagy sem, a férfi meg kitartóan udvarolt. A lány szakított a barátjával, és összeköltözött a másik férfival. Na akkor kimutatta a foga fehérjét... teljesen beteges dolgokat művelt, gyakorlatilag megfojtotta a lányt az állandó féltékenykedéssel, uralkodni akart felette. A lány nagyon nehezen tudott megszabadulni tőle, és a férfi a mai napig zaklatja.
ötöshöz hasonlo sztorit tudok, csak ott a nő az agresszor és én voltam a cserbenhagyott, de eggyel korábbi kapcsolatban. viszont visszatáncolna az illető hozzám.
a kettes válasz meg nagyon nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!