Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!Lenne nekem egy gondom!!!

Van nekem egy pasim!!!akit nagyon nagyon szeretek !!

Szüleim elváltak !!! és anyum Miskolcon dolhozik elég válvol az otthonunktól:S és el akar költözni ugy hogy engem meg sem kérdezettt volna már szinte ugy össze vesztünk egymáshoz se szólunk!! kérdeztem azt is hogy apumhoz hagy költözzek de nem enged semmit beszélni nem lehet vele.Nem akarom itt hagyni a barátaim és a világ legjobb pasiát:(:(:(mert nagyon nagyon szeretem adjatok valami tanácsot mit mondjak anyumnak vagy mit kezdjek magammal!!!

2010. ápr. 2. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
tanulj meg magyarul, akkor engedékenyebb lesz
2010. ápr. 2. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? ez fontos a válaszhoz
2010. ápr. 2. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
és akkor lehet meg is érti mit akartál mondani.
2010. ápr. 2. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
ne félj a változástól
2010. ápr. 2. 11:02
 5/7 A kérdező kommentje:
13 deh ha el kell mennem én tuti hogy belehalok
2010. ápr. 2. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:

13? még semmit se tudsz az életről :) - xar a változás - de bízd magad anyudra.

22F

2010. ápr. 2. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:
de nem akarok elmenni!!!! most ti itt leírjátok változás!! 1éve és 4 hónapja járunk és nagyonszeretjük egymást!!!!!! inkááb adjatok tanácsot!!
2010. ápr. 2. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!