Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szakítanom kellene?
Közel 8 hónapja vagyunk együtt, de még mindig nem sikerült előttem megnyílnia. Nagyon szeretjük egymást, ha van szabadidőnk, hezitálás nélkül együtt akarjuk tölteni. Előttem senki nem volt, akivel megoszthatta volna a problémáit, így nem is igazán megy neki kimondani azokat, amikor vannak. Megbeszéltük, hogy mi nem vagyunk az a rögtön szakítós típusok, igyekszünk a problémát megoldani. 1-2-szer már felmerültek komolyabb problémák, de ilyenkor úgy érzem, hogy csak én próbálom megoldani. Amikor kérdezem, hogy mi a véleménye, mi zavarja a kapcsolatban, mi bántja, nem képes kiadni magából és körülbelül 1 óra percenkénti "Mi a baj?" kérdésekkel kinyögi. Így nem tudom, hogy van-e jövőnk. Egyszerűen azt érzem, hogy nem akar szakítani, de ha bennem felmerül és azt mondom, hogy lehet jobb lenne, mert egyszerűen fogalmam sincs, hogy mire gondol, akkor sírva könyörög.(miközben nem azt mondtam, hogy most szakítani fogunk, egyszerűen felvetem, hogy ha így haladunk ez lesz a végkifejlet)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!