Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzek így? Ez mi lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? Ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom akivel 2 év 2 hónapot jártam, de kiszerettem belőle és otthagytam egy másik fiúért akit viszont imádok és nagyon szeretek, még soha nem szerettem ennyire senkit mint őt. Az exemet nem sírattam meg, nem is fájt semmilyen érzés nem volt bennem, de néha eszembe van hogy milyen jó lenne mellette aludni, megcsókolni nem akarom, se szexelni vele, csak egyszerűen megölelni vagy vele aludni. Miért érezhetek így?
2010. ápr. 2. 00:37
 1/9 anonim ***** válasza:
valószínűleg hiány érzet vagy csak rejtettszerelem ( valójában az exedet szereted csak a tudatalattid még nem közölte veled) tehát lehet h a mostani barátodat csak ideiglenes fellángolásbol szereted
2010. ápr. 2. 00:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert tudom milyen a szerelem, és már vagy 4 hónapja tart. Ő sokkal jobban bánik velem, és sokkal jobb mindenben. Lehet hogy idővel az emlékek megszépülnek, vagy az hogy sokáig az életemrésze volt és jó lenne vele beszélgetni vagy ilyenek?
2010. ápr. 2. 00:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Most válaszoltál a saját kérdésedre ;)
2010. ápr. 2. 00:46
 4/9 anonim ***** válasza:
leeht hogy mazoista vagy.. ha ez a fiu jol bánik veled és mindneben jobb akkor az előző nem ezt tette tehát élvezted ...
2010. ápr. 2. 00:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen anno beleszerettem és onnantól nehéz volt szabadulni, túlságosan ragaszkodó tipus vagyok. Egyébként nem az hiányzik hogy csúnyán bánjon velem, hanem az hogy megöleljen.
2010. ápr. 2. 00:52
 6/9 anonim ***** válasza:

akkor viszont a kihívásba vagy szerelmes :P

jobban tetszik az ha egy "rosszabb" fiú kedvesen bánik veled mint egy amugy is kedves fiú... ( csak tippelgetek):D

2010. ápr. 2. 00:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Én azt tartom valószínűbbnek, hogy nem vagy még teljesen túl az előző kapcsolatodon. Az, hogy több, mint 2 év után nem sirattad meg és most is néha vágysz a közelségére, az szerintem annak a jele, hogy magadban még nem engedted teljesen el. De szerintem ez nem ok arra, hogy visszanézz, inkább csak most kezd a tudatalattidból előtörni, amit elfojtottál. Ilyenkor gondolj arra, hogy miért hagytad ott és mennyire nagyon szereted a mostani szerelmed...
2010. ápr. 4. 21:28
 8/9 anonim válasza:

én is 2.5év után szakítottam a barátommal.. és van már más.. akit nagyon szeretek, nagyon aranyos velem... de mégis hiányzik az exem.. az ölelés a csók a 18 karika ;)

de nem járnék vele újra... és nem tudom h mi legyen...

mi szoktunk találkozni, meg beszélgetni, ha úgy gondolom átölelem :D

sokan azt mondják kihasználom h néha elvisz vhova, de ez nem igaz....

tarts vele barát viszonyt.. úgy könnyebb lesz...persze csak ha a barátod nem ellenzi..és ha az exed nem érti félre...

hajrá :)

2010. ápr. 4. 22:15
 9/9 anonim válasza:

Lehet hogy még nem zártad le a kapcsolatot...

Nem tudom hány éves vagy...de lehet hogy "meguntad"...kiismerted..már nem kell...és tovább mész...de azt meg még nem zártad le:)

Én lassan egy éve mondtam azt a volt páromnak hogy elég volt...(igaz az miatta volt...) De még mai napig belegondolok hogy MOST jó lenne...de amikor itt van..akkor meg vissza rettenek

2010. ápr. 4. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!