Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így? Ez mi lehet?
akkor viszont a kihívásba vagy szerelmes :P
jobban tetszik az ha egy "rosszabb" fiú kedvesen bánik veled mint egy amugy is kedves fiú... ( csak tippelgetek):D
én is 2.5év után szakítottam a barátommal.. és van már más.. akit nagyon szeretek, nagyon aranyos velem... de mégis hiányzik az exem.. az ölelés a csók a 18 karika ;)
de nem járnék vele újra... és nem tudom h mi legyen...
mi szoktunk találkozni, meg beszélgetni, ha úgy gondolom átölelem :D
sokan azt mondják kihasználom h néha elvisz vhova, de ez nem igaz....
tarts vele barát viszonyt.. úgy könnyebb lesz...persze csak ha a barátod nem ellenzi..és ha az exed nem érti félre...
hajrá :)
Lehet hogy még nem zártad le a kapcsolatot...
Nem tudom hány éves vagy...de lehet hogy "meguntad"...kiismerted..már nem kell...és tovább mész...de azt meg még nem zártad le:)
Én lassan egy éve mondtam azt a volt páromnak hogy elég volt...(igaz az miatta volt...) De még mai napig belegondolok hogy MOST jó lenne...de amikor itt van..akkor meg vissza rettenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!