Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki nagyon tetszik, szerintetek hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

A fiú 17 én 15 vagyok. Gondolom ebben a kor nem játszik nagy szerepet. A lényeg, hogy a srácnak most lett vége az 1 éves kapcsolatának.. Azóta volt 1 barátnője.. ( pár napig ha tartott ) Mostanában sokat beszélünk, igaz msnen többet..

Nem tudom, hogy ad-e bármilyen jelzést, hogy tetszenék neki.. :)

Nem merem nyíltan a szemébe mondani, hogy "hallod tetszel nekem" vagy egyebek..

1. Félek a visszautasítástól

2. Azért mégis ott az 1 éves kapcsolata ( a volt osztálytársammal )

Valami ötlet, hogy hogy adjam tudtára, hogy ennyire tetszik?

2010. ápr. 1. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia, tetszel. Megfelel? Másképp nem fog menni..

78/F

2010. ápr. 1. 22:21
 2/11 anonim ***** válasza:
K*rj meg te csődör kívánom az összes hajszáladat...
2010. ápr. 1. 22:22
 3/11 A kérdező kommentje:

A világon 100 féle megoldás van, hogy hogy adjunk emberek tudtára dolgokat.

Csak rá kell jönni a dolgokra, nekem ez nem sikerült, de talán másnál igen, és remélem megosztja velem.. :)

Azért köszönöm a választ, bár leírtam, hogy nyíltan nem merem megmondani neki, mert FÉLEK.

Szerintem a legtöbb emberben vannak ilyenkor gátlások..

2010. ápr. 1. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:
mitől félsz? az apja SS tiszt te pedig zsidó vagy?
2010. ápr. 1. 22:26
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi, a segítőkész válaszokat.. :)

Gondolom ti nem tudjátok milyen szar érzés, mert eddig mindent megkaptatok, amit akartatok..

A lényeg a lényeg.. SZAR AZ ÉLET....

Remélem valaki még hasznomra válik.. :(

2010. ápr. 1. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia veszprém megyébe laksz ?
2010. ápr. 1. 22:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Pest :)
2010. ápr. 1. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Sajnos az elsőnek igaza van.:(Ha lenne más mód az eredmény akkor is ugyan az lenne:vagy te is tetszel neki,vagy nem.:(Sajnálom.Nem hiszem,hogy ez sokat segített,de szerintem többre mész vele mint a többi válasszal.14/f
2010. ápr. 1. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért szar az élet? Mert oda kell menned ahhoz, aki tetszik? :D Jesszus, ha összejöttök, minden nap oda kell majd hozzá menned... Ha visszautasít mi lesz? Semmi. Engem már ki tudja hány tucatnyian utasítottak vissza és mégis élek, ráadásul volt legalább ugyanannyi, aki viszont nem zavart el. :)

Amúgy az élet nem szar, az élet ilyen és kész. Mihez viszonyítva mondod, hogy szar? Ismersz az életnél egy jobb életet? Ha jobban belegondolsz, szinte bármit megtehetsz a világon, amíg másnak nem ártasz. Az emberek olyan szűk látókörűek. Az emózást meghagyom azoknak, akiknek túl sok pénzük és túl kevés gondjuk van, mint hogy a saját hülyeségeikkel foglalkozzanak.

2010. ápr. 2. 08:47
 10/11 anonim ***** válasza:
oh, pest akor meg nyugodtam :)nekem van 1 ugyan ilyen szitum csak közbe játszik 1 fiu is akinek kel a lány... meg ijedtem xD
2010. ápr. 2. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!