Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek komolyan gondolja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan gondolja? Nemrég jöttem össze egy pasival akivel egy társkereső oldalon ismerkedtem meg. Kb 2 hónapja ismerjük egymást, személyesen is találkoztunk már nem is egyszer. A többi lent.

Figyelt kérdés

Tiztáztam vele hogy èn csak is kizárólag komoly kapcsolatot szeretnèk az egy èjszakás kaland nàlam tabu, ő erre azt mondta hogy ő is komolyan gondolja.

Èn 20 vagyok ès van egy 2 èves kisfiam amit ő elfogad ès imàdja a gyerkőcöket. Ő 29. Ès kb 1 hete jàrunk.. A kicsivel is nagyon jól el van... Minden nap dumàlunk, ha nem írok sokáig akkor nem szàmon kèr hanem meg kèrdezi minden rendben vane... Nagyon jól elvagyunk szinte mindenről tudunk dumálni ès a kicsitről is úgy beszèl nèha mintha a miènk lenne ès nem csak az enyèm... De mèg mindig feljár a tàrskereső oldalra ès nèzelődik.. El jár hètvègente bulizni (amivel vègülis nincs bajom mert valahogy ki kell kapcsolódnia). Szerintetek tènyleg komolyan gondolja vagy csak meg akar fektetni?

2016. márc. 2. 23:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
A legjobb ha csak akkor lesz szex amikor már te akarod,hogy legyen.:)
2016. márc. 2. 23:32
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kisfiadat csak akkor engedd igazán közel hozzá ha te már bízni mersz benne.Találkozhatnak,de ne hagyd,hogy az apjaként viselkedjen,csak ha már meggyőződtél a szándékairól.Bízz az ítélőképességedben.
2016. márc. 2. 23:36
 13/32 A kérdező kommentje:
Tudom... Csaknattól tartok hogy utàna lelèp :) :/ főleg mert ?ár megszerettem...
2016. márc. 2. 23:37
 14/32 A kérdező kommentje:
Èrtem :) köszönöm a jó tanácsokat :)
2016. márc. 2. 23:38
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
"Eltérő kultúra" gondolom. Hát ha rendes együtt is összehozhattok még 2 kis erőforrást a CSOK-ért.
2016. márc. 2. 23:59
 16/32 anonim ***** válasza:
^Nos ezzel kivégezte a kérdést.
2016. márc. 3. 00:03
 17/32 A kérdező kommentje:

Nagyon szèpen köszönöm :)

Remèlem hogy így lessz :D

2016. márc. 3. 00:04
 18/32 anonim ***** válasza:

Mondjuk eleve a picit csak akkor engednem hogy megismerje ha a kapcsolat mar komoly. 1 het egyuttjaras meg nem kapcsolat, es szerintem meg o sem tudja hogy mi lesz belole.

Az ilyen hamar fellangolos ferfiakkal meg kulonosen erdemes ovatosnak lenni, mert az elejen nagy langgal egnek aztan jon a kopp...

Csak lazan es abbol minden lehet de egyreszt te se gorcsolj ra csak tartsd nyitva a szemed (ertem ezalatt hogy ne hagyd hogy jatsszon veled, ha egyertelmu hogy hulyet csinal beloled akkor isnerd fel es lepj ki), masreszt a gyereket ha lehet kimeld meg.

2016. márc. 3. 04:50
 19/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen :)

Tudom èsnprobàlom űgy intèznina dolgokat de ugye a kicsitől nem igazàn tudok elmenni egy randira... Így nèha kènyteken vagyok úgy meoldani hogy ő jön le...

2016. márc. 3. 06:53
 20/32 anonim ***** válasza:

Nem lett volna még szabad bemutatni a gyereknek.

A társkeresőn csak a regisztráció van még meg, vagy fel is szokott nézni? Aki vesz egy kocsit, utána nem látogatja a használtautó.hu-t...

Hoppá, és Te honnan tudod, hogy fent van?

Mosdó és törölköző, fáj a fogam...

2016. márc. 3. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!