Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki reggel?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem,és egy suliba is járunk.És észrevettem,hogy ha reggel valamit mondanak neki,az már úgy egész napra megalapozza a beszélgetést.én reggel halál kába vagyok és örülök ha a helyemet megtalálom,nemhogy beszélgessek vele.Az csak a nap további részében elképzelhető.De mondanom kellene valamit reggel,hogy már akkor elkezdjünk dumálni,de mit?Az ilyen hogy vagy meg milyen napod volt tegnap nem igazán nyerő.Ott még nem tartunk:)
2010. ápr. 1. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Noss!

egyszerű, mond azt neki reggelente, mikor köszöntök egymásnak, hogy milyen csinos vagy.

2010. ápr. 1. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
vagy hogy közösülnél az ájult testével egy erdőben. ez tutira megalapozza a napját.
2010. ápr. 1. 17:29
 3/9 A kérdező kommentje:

2.

az 100% XD

2010. ápr. 1. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Te is ennyire kába vagy, mint én?
2010. ápr. 1. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó reggelt! milyen csinos vagy ma!
2010. ápr. 1. 17:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Minden reggel nem lehet eljátszani,hogy milyen jól nézel ki,vagy igen?:)
2010. ápr. 1. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy utazott, hogy aludt éjjel, hogy telt az előző napja. És persze időnként azt is játszd be, amit az előttem lévők írtak (a "csinos vagy" szövegre gondolok :))
2010. ápr. 1. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:

MA IS milyen jól nézel ki :)

vagy

szurnám a fosód :)

2010. ápr. 1. 19:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez a szúrnám a fosód lassan szállóige lesz itt! Akár csak a TERHES vagy!

Szerintem, reggel, mikor meglátod mond azt neki: Hejj, de jó nézel ki, TERHES vagy? Mert ha nem, akkor szúrnám a fosód! Tuti siker!

2010. ápr. 2. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!