Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez minek a jele? Egyáltalán jel?
Szóval párommal 13hónapj vagyunk együtt. Mostanában nagyon sokat veszekedtünk. Amúgy is szoktunk elég sokat,de most tényleg nagyon rossz volt már. Ma is elég hülyén jött ki a telefonbeszélgetés, ezért én elmentem hozzá,hogy szakítsak. Rendeztem egy kisebb jelenetet,pofont is kapott(:s) Na mind1,aztán higgadtan beszéltünk,mert ő végülis ezalatt is az volt,csak ugye én is lenyugodtam. Na utána magához húzott és jött a békülő smárolás. De ez olyan volt,mint még SOHA. Egyikünk sem érezte azt a 13hónap alatt,mint most.
Egyszerűen szuper volt, nem is tudom leírni.
Szóval csak azt akarom kérdezni,hogy akkor ez a "nagyon jó" érzés,ami leírhatatlan,ez a szerelem miatt van,ami akkor ezekszerint még megvan,és azt jelenti,hogy nincs minden veszve? Gondolom,ha tényleg halott ügy lenne,akkor most nem lett volna olyan különös érzés.
Azt tudom,hogy a barátom írtór szerelmes,csak magamban kételkedem néha.
Ez olyan se veled se nélküled kapcsolat lehet.. nem?
Ha együtt, akkor veszekedések, mikor szakításközel, akkor mennyei csókok :P :)
Próbáljátok higgadtan kezelni a konfliktushelyzeteket. Biztos jobb lenne mindkettőtöknek, ha nem veszekednétek annyit!
Sok sikert:)
15/L
Veszekedések mindenhol vannak.Mi is veszekszün kelég gyakran.Ha a párod nem akarná már folytatni, akkor nem igy állt volna a dologhoz, hogy megcsokol.Nincs veszve.
(tüsszentettem közbe, szoval igaz) :)
Igen tudom hogy vannak. Tudom,hogy szeret.
Csak arra gondolok itt,hogy akkor az a bizonyos "tűz" megvan még? Mert akkor nem éreztük volna azta,amit még soha se az egy év alatt,se máskor.
Azt nektek kell éreznetek, de szerintem megvan :)
Amúgy veszekedés után édes a csók, a szex ;)
(Néha amikor én is veszekszek Barátommal, akkor nekem is olyan jól esik. olyan más..)
15/L
2. vagyok.
Biztosan meg van, idő multával ki is derül.Foglalkozzatok sokat egymással.Ne kételkedjetek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!