Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adott a párom csókot azelőtt a nő előtt? Miért alázott meg? Megcsal?

Figyelt kérdés

5 éve vagyok együtt a párommal. Van egy kis büfé, ahol szoktunk néha kaját venni. Például ha bulizni megy a haverjaival, akkor is mindig ott esznek. Dolgozik ott egy nő, aki rá van szállva a páromra, egy görbe estén kissé ittasan a párom be is ismerte, hogy kacsingat neki meg kelletti magát a nő...

Ma az történt, hogy venni akartunk kaját, de mielőtt bementünk volna, a párom megjegyezte, hogy az a nő van most a pultnál. Mondom nem baj. Egy qrva szót nem szóltam utána, csak elmondtam mit kérek és hogy a salátát együk meg együtt. A párom kikérte az ételt, amíg én helyet foglaltam, aztán amikor hozta az ételt, megköszöntem és meg akartam csókolni, épphogy az ajkához ért az ajkam, ő meg elkapta a fejét! Majd beszédhangon (elég kis helység, így aki figyelt az tisztán hallhatta) elkezdett alázni engem, hogy én mekkora "látszat-ember" vagyok, és csak azért akarom megcsókolni, hogy lássa a nőci, és kb végig röhögött rajtam hogy ilyen gáz vagyok meg olyan szánalmas...

Miért csinálta ezt? Máskor is szoktunk csókolózni, most miért viselkedett így? Ti mit tennétek ezek után?

2016. márc. 1. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez vagy kamu, vagy nem értem miért nem tudod megbeszélni vele mikor már 5 éve együtt vagytok!
2016. márc. 1. 20:28
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Azt mondtam volna neki, hogy rendben, ezt otthon megbeszéljük, de azt nem fogod zsebre tenni.. Szintén beszédhangon.

Ebből egy egészen nagy patáliát csapnék..

2016. márc. 1. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzővel. Miért nem őt kérdezed meg?
2016. márc. 1. 20:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Leírtam mit mondott. Szerinte csak azért akartam megcsókolni, mert ott volt a nő. És még elkezdi nyomni azt a dumát, hogy "amúgy se szoktam csókot adni, úgyhogy most se adjak", de ez nem igaz...
2016. márc. 1. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Ennyi fasságot minden este, kész vagyok. Fizetőssé kéne tenni ezt az oldalt, felér egy vicclappal. :DD
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem erre mondták, hogy kérdezz rá...hanem utána miért nem vontad kérdőre, hogy ez mégis mi a fsz volt?!
 7/13 A kérdező kommentje:
Kérdőre vontam, ugyan ezt mondta... Hogy azért nem adott csókot mert én csak azért csináltam, mert ott volt a nő, de könyörgöm, MIT foglalkozik ő azzal, hogy mit lát meg mit nem a nő?? Nem lehet vele megbeszélni, mert ígyis úgyis én vagyok a hülye, ezért írtam ki a kérdést, hogy mint kívülálló, miért csinálhatta ezt a párom...
2016. márc. 1. 20:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kerek perec megkérdezném, hogy megcsal-e vagy meg akar-e.. mégis miért zavarta a nő jelenléte. Azt is megmondanám neki, hogy nem igaz amit állít, máskor is megcsókoljátok egymást, szóval ne merjen meghazudtolni téged. Szeretnél egy tiszta választ hallani, de amit mond neked, az csak süketelés, nem az igazi ok.

Én egészen biztosan nem hagynám, hogy ez annyiban maradjon.

Aztán ha bevállja, hogy jó oké, hülye volt..nem is érti miért csinálta, tetszik neki a nő, talán azért, stb, és tényleg hülyeség volt, hiszen nem akar tőle semmit, stb. Na akkor azt el tudnám hinni és azt mondom oké, felejtsük el, de ne legyen több ilyen, mert nem alázhat meg így mások előtt..meg egyébként se.

Ezt tanácsolom neked.

2016. márc. 1. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekes vagy,nőlj fel.Nem illik mások előtt smárolni.
2016. márc. 1. 20:47
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Eleve nem csokolozunk senki elott semmilyen formaban. A masik pedig, a ferfiak egyszeru lenyek. O is elmondta pontosan mit gondolt. Mivel ismer hogy ilyen hisztis rinya vagy, ilyen lepeseket nez ki beloled es arra reagal.
2016. márc. 1. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!