Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanál? Az idősebbet, vagy a fiatalabbat?
Figyelt kérdés
Mondjuk 23 éves srác vagy és lenne lehetőséged összejönni egy 18 éves csajjal , valamint egy 27 évessel is , melyiket választanád?2010. ápr. 1. 14:15
11/16 anonim válasza:
Egy 23 éves pasi mellé sokkal jobban illik a 18az csaj.Agyilag is közelebb vannak egymáshoz.Egy 27 éves lehet még most nem akar családot,de azért nála erősen ketyeg a biológiai óra,és agyilag is érettebb,mint egy 23 éves pasi.Bár ki tudja,ha anyáskodni,nevelni akar valakit,akkor rajta.
12/16 A kérdező kommentje:
Jah , amúgy én a 18 éveset választanám :)
2010. ápr. 1. 14:30
13/16 anonim válasza:
14:28 as vok. Azt is hozzáteszem, hogy elég nagy a baráti körünk, ismerősök, és soha senki nem mondta, hogy gáz. Benne találtam meg azt ami nekem kell Ő tud a legjobban szeretni. Akinek meg nem tetszik, nem néz ránk. ENNYI.Xd
15/16 anonim válasza:
azt választanám, amelyik jobban bejön szexuálisan.
Bár ha a srác fiatalabb, nála az is játszik, hogy egy idősebb csaj -abból kifolyólag hogy idősebb- izgibb...
16/16 anonim válasza:
Biztos nem a kor alapján döntenék, amelyik jobban tetszik és persze külső, belső egyaránt számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!