Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem élvezem már vele se a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élvezem már vele se a szexet, se a csókot. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Csókolózásnál kb csak annyit érzek, hogy tiszta nyál vagyok, szívem szerint megtörölném a számat..A szexet ő nagyon élvezi, én már egyáltalán nem..sőt, ha nekem egy kicsit kezd jó lenni, ő azt márnem "bírja"...Beszéltünk már erről, de úgy érzem semmi sem változott. Pedig ő szeret engem..

2016. febr. 27. 23:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
selejtet szedtél fel (like). olyan hapit keress legközelebb aki képes arra hogy ne csal beléd ürítsen, hanem tesz is valamit. a szeretlek szó nagyon szép dolog, és kb. annyit is ér a jelent helyzetben.. (semmit)
2016. febr. 27. 23:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, hogy ezt érzem...
2016. febr. 27. 23:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem, "már" nem élvezed vele. Miért valaha élvezted ezek szerint? Ha igen, akkor egyértelmű, hogy megromlott a kapcsolat.
2016. febr. 27. 23:35
 14/21 anonim ***** válasza:
De van amikor tovább kell lépni ki kell mondani ,hogy vége mert csak rosszabb lesz,teljesen egyértelmű az érzéseid arra utalnak ,hogy már nem kívánod az együttlétet.El kell engedni hidd el jobb lesz utána:)
2016. febr. 27. 23:39
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

de tehetsz róla, mert akkor "illik" összejönni valakivel ha megvan a tűz. Ha pedig meg van akkor nem kéne hogy itt legyen a kérdés.

Ha pedig egy béna lúzerrel jöttél össze azt akkor is tudtad mikor először smárolt, hogy egy lúzer. De neked mégis kellett, úgyhogy...

2016. febr. 27. 23:41
 16/21 omba ***** válasza:
100%

Szeret téged... hát a szeretet nem egy szó, hanem viselkedés.

Ha nem tud kielégíteni, de nem is nagyon akar (ha már tud a problémáról) - akkor szerintem is inkább azt szereti, hogy egy nőbe ürítheti a felesleget.

2016. febr. 28. 07:43
 17/21 anonim ***** válasza:
mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
2016. febr. 28. 13:39
 18/21 anonim válasza:
ennek annyi így, sajnos ez nem szerelem már.
2016. febr. 28. 14:44
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
egymáshoz vagytok láncolva?? félsz,hogy másnak már nem kellesz? rút banya vagy?
2016. febr. 28. 15:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból írok. Ennek annyi. Azt érzed szeret. Miből? Hogy nem izgat fel a csókjaival? Hogy nem jó vele a szex??? Akkor mi az hogy szeret? Te sem szereted ez már csak megszokás. Az ilyet hagyni kell.
2016. febr. 28. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!