Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késhet a menstruációm a rendszeres ujjazástól?
Figyelt kérdés
A barátom majdnem minden nap többször is megujjaz. Már egy hete meg kellett volna jönnie... kezdek megijedni, mert eddig még nem késett ennyit.:S
17/L
2010. márc. 31. 22:59
11/13 anonim válasza:
Terhes vagy. És várhatóan ilyen gyerekeid lesznek: [link]
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.:) Megjött...
2010. ápr. 2. 00:12
13/13 anonim válasza:
Nem mondod komolyan hogy 17 évesen nem vagy tisztában ilyen dolgokkal? Én már 14 évesen tudtam hogy mi hogy működik és mitől lehetek terhes meg mitől nem. Meg hogy ha valamitől megborul a testem harmóniája, akkor a menzesz az első amin ez megmutatkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!