Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is megérzik, ha a társuk más iránt érdeklődik, mert el van hanyagolva a kapcsolatban?
Tegnap este is hívtam,hogy beszéljek vele,de fel sem vette a telefont. Így hogyan beszéljek vele? Még azt sem tudom így elmondani,hogy mi bánt nagyon. Nem ér rá(m) soha.
Teljesen el vagyok keseredve. :'(
Az ilyet ki kell dobni a retekbe. Egyszer vacilláltam egy ilyen pasin sokat, aztán később rájöttem, hogy még a szeretőm is sokkal többet nyújt, mint amit az a fószer... Legalább felvette azt a nyamvadt telót. Gáz. ^^ Na de én már eljutottam a szeretőig, nem kellett volna, ha már az elején kidobom, ezt kicsit bánom.
Amúgy nálam attól "érezte meg", hogy a füle hallatára beszéltem a másik fazonról, hogy milyen kedves (még nem történt akkor semmi, gondoltam feleszmél), de egyszerűen se ki, se be, hangoztatta, hogy az az ember mennyire igénytelen, és hogy ő jobb. Hát, végülis máskásabb parfümje volt. :))
Na mindegy, mégegyszer már nem kerülnék ilyen szituba, inkább az elején szakítanék, amint látom, hogy menthetetlen az ügy.
Ha a párod nem foglakozik Veled, nem érdeklődik irántad akkor annak oka van. Ha lenne rá ideje és megtehetné, akkor elhidegültetek egymástól, ha kidolgozza a belét,tanul, akkor meg eldöntheted, hogy ez számodra tolerálható-e, de a reklamálás és a féltékenykedés semmit nem old meg.
Anno amikor dolgoztam és suliba is jártam egyszerre a párom folyton nyaggatott azzal,hogy elhanyagolom és amíg tanultam elment bulizni, aminek még örültem is, mert addig legalább nyugtom volt. Aztán jött a szöveg, hogy mással lassan jobban érzi magát mint velem, mire közöltem, hogy senki sem tartja vissza, szedje össze a csomagját és hadd szóljon. Azonnal visszakozott, hogy nem úgy gondolta, de ezek után muszáj volt elbeszélgetnünk és a következő nap hazaköltöztettem a szüleihez.
Ha valami nem működik akkor vagy megpróbálod kijavítani vagy csöndbe maradsz, reklamálni a legegyszerűbb, de ha tudod hogy a másik fél nem önszántából kerüli a társaságod, azzal csak a másik felet dühíted fel, és magát a problémával nem is foglalkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!