Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak is megérzik, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak is megérzik, ha a társuk más iránt érdeklődik, mert el van hanyagolva a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 22:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tegnap este is hívtam,hogy beszéljek vele,de fel sem vette a telefont. Így hogyan beszéljek vele? Még azt sem tudom így elmondani,hogy mi bánt nagyon. Nem ér rá(m) soha.

Teljesen el vagyok keseredve. :'(

2016. febr. 25. 06:55
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Az ilyet ki kell dobni a retekbe. Egyszer vacilláltam egy ilyen pasin sokat, aztán később rájöttem, hogy még a szeretőm is sokkal többet nyújt, mint amit az a fószer... Legalább felvette azt a nyamvadt telót. Gáz. ^^ Na de én már eljutottam a szeretőig, nem kellett volna, ha már az elején kidobom, ezt kicsit bánom.

Amúgy nálam attól "érezte meg", hogy a füle hallatára beszéltem a másik fazonról, hogy milyen kedves (még nem történt akkor semmi, gondoltam feleszmél), de egyszerűen se ki, se be, hangoztatta, hogy az az ember mennyire igénytelen, és hogy ő jobb. Hát, végülis máskásabb parfümje volt. :))

Na mindegy, mégegyszer már nem kerülnék ilyen szituba, inkább az elején szakítanék, amint látom, hogy menthetetlen az ügy.

2016. febr. 25. 07:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod nem foglakozik Veled, nem érdeklődik irántad akkor annak oka van. Ha lenne rá ideje és megtehetné, akkor elhidegültetek egymástól, ha kidolgozza a belét,tanul, akkor meg eldöntheted, hogy ez számodra tolerálható-e, de a reklamálás és a féltékenykedés semmit nem old meg.

Anno amikor dolgoztam és suliba is jártam egyszerre a párom folyton nyaggatott azzal,hogy elhanyagolom és amíg tanultam elment bulizni, aminek még örültem is, mert addig legalább nyugtom volt. Aztán jött a szöveg, hogy mással lassan jobban érzi magát mint velem, mire közöltem, hogy senki sem tartja vissza, szedje össze a csomagját és hadd szóljon. Azonnal visszakozott, hogy nem úgy gondolta, de ezek után muszáj volt elbeszélgetnünk és a következő nap hazaköltöztettem a szüleihez.

Ha valami nem működik akkor vagy megpróbálod kijavítani vagy csöndbe maradsz, reklamálni a legegyszerűbb, de ha tudod hogy a másik fél nem önszántából kerüli a társaságod, azzal csak a másik felet dühíted fel, és magát a problémával nem is foglalkozol.

2016. febr. 25. 07:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az en ferjem anno megerezte harom napom utan, es egy honap mulva atbeszeltuk (o javasolta) es mondta, h tudja h fellangoltam, azt is h ki irant en pedig tagadtam de hasztalan. Aztan vegulis bevallottam h igen es valahogy az egesz elmult, mert mar nem volt titok:-))
2016. febr. 25. 08:08
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Nem érezte meg pedig én még pluszban provokàltam is hogy egy sráccal megyek vacsoràzni. Előtte több kalandja volt és én hiába próbáltam megbeszélni hogy tök magányos vagyok a kapcsolatunkban le se sz..a de más nőkkel levelezgetett meg találkozgatott. Akkor kapcsolt csak amikor már látta rajtam hogy lefeküdtem a sráccal. Amikor a pasi félrelép mindig megkapják a nők hogy biztos elhanyagolták a párjukat, de ha a nő megy félre akkor rib... ma már én sem tennék ilyet bosszúból hanem hagynám a francba de gyerekkel nem úgy ugrál az ember. Az meg nen igaz hogy évek múltán csökken a figyelem ez abszolút emberfüggő. A mostani párom sosem lesz olyan tahó mint az exem. Az már csak hab a tortán hogy az exem volt felesége pont ugyanazt mondta hogy anno ő is nagyon magányos volt a kapcsolatukban ezért ott is belépett a harmadik....
2016. febr. 25. 08:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Én most kívülről látok egy leépülőfélben lévő kapcsolatot, a nőt nagyon megmozgatta valaki más, közös közegből, nem is teljesen friss ismeretség, de oda-vissza megy a játék, a barátjának még nem tűnt fel, de őt is inkább a megszokás tartja a kapcsolatban. Már nincs meg az a lendület a kapcsolatukban, amivel újabb és újabb szintet tudnának lépni, túl rutinszerűvé vált minden, viszont a nő meg a másik pasi között izzik a levegő.
2016. febr. 25. 10:21
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezért fontos számomra nőként az, hogy jóbarátok is legyünk a kapcsolatban, nem csak dugópajtik.
2016. febr. 26. 13:03
 18/21 judysmith válasza:
100%
Figy, ha ennyireennyire elhanyagol, mitől vagytok még egy pár? Értem a párom majd' minden hétvégén utazott 800 km-t, hogy 1-1,5 napot együtt töltsünk (3 éven keresztül). Ha még a telefont se képes felvenni, akkor...valami nagyon nem működik. Ha tisztában vagy azzal, mi romlott el, vagy egyáltalán volt olyan időszak, mikor harmónikusan működött, és nem csak benned van a hiba, tehát mind a ketten kellenétek a pluszoláshoz, akkor ez már veszett fejsze. Nem tudom hány éves vagy, és miért ragaszkodsz egy párkapcsolatnak nem nevezhető valamihez, de ilyenkor jobb megteremteni a saját életed újra és továbblépni. Remélem boldogulni fogsz!
2016. febr. 26. 13:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Megérzik. Már ha érdekled őket.
2016. febr. 26. 15:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Én még azt sem érzem meg, ha irántam érdeklődnek.
2016. febr. 28. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!