Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felek hogy megcsal a parom, o pedig adja alam a lovat. Mit tegyek?
1 kapcsolatom volt elotte, 2 evig tartott. Megcsaltak, alaztak stb. es ez belem egett.
Fel eve vagyunk egyutt, o 27 en pedig 22.
Problemaim vannak a bizalommal, szegyellem az erzeseimet, hideg vagyok.
Ugy erzem nem vagyok neki eleg, felek hogy megcsal. Mindig felbukkan egy no..Ex, ismerosok es ez engem zavar de ennek nem adok hangot, o azthiszi nem foglalkozok ilyesmivel, sose tudja hogy feltekeny vagyok. Soha nem kerdezem meg hol volt, ha noket dicser (provokalaskent) akkor nem reagalok csak vigyorgok vagy bologatok.
Panikbeteg vagyok, az elso par honapban boldogga tett es biztonsagban ereztem magam mellette, panikrohamoknak nyoma se volt, most viszon napi szinten rosszul vagyok, hulyesegeket almodok.
Mit tegyek?
Beszélned kell neki a problémáidról. remélem, te is érzed, hogy nem működik így, elfojtod magadban, és felemészt.
NAgyon fontos, hogy ne legyen ebből folyamatos veszekedés, ne vádold, és nagyon jó, hogy nem próbálod ellenőrizni minden léptét. Ez maradjon is meg!
Ugyanakkor mondd el neki, hogy mit érzel, és kérd meg arra, hogy segítsen benne! Normális hangnemben, veszekedés nélkül. Ha szeret téged és van benne empátia, segíteni fog és megadja a kellő megerősítést. MEg fogja érteni, hogy nem akarod ellenőrizni, korlátozni vagy irányítani, hanem olyan kapcsolatot akarsz, ahol nyugodt és boldog lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!