Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a nő feladata lenne a házi munka?
Figyelt kérdés
Én azt megértem ha egy családba a pasi nehéz fizikai munkát csinál hogy eltartsa a családot, a nő meg csak irodába ücsörög nyolc órát akkor ő az aki tőbbet főz most takarít otthon. De a párom jelenleg tanul, fél éves a tanfolyam és addig semmit nem hajlandó dolgozni. Nálam lakik, egy fillért nem ad, két állásom van, és mire haza érek nagyobb kupi van mint amikor eljöttem, üres a hűtő, ragad a konyha. Mosatlan tányérok hevernek minden felé. Azt mondta értsem meg hogy most tanul. De könyörgöm nincs is neki minden nap suli, és mire haza érek tutia gép előtt ül és játszik. Ha meg megkérem hogy csináljon valamit akkor azt mondja a nőké a házimunka. Az ő anyja is minden megcsinált akkor is ha két állása, volt és minden ismerőse ilyen, én meg ne legyek már olyan lusta hogy még szólni is kell ezért. Ezen most kiakadtam. Pasik szerintetek tényleg igaza van?2016. febr. 24. 18:00
11/16 anonim válasza:
Tessék aki dolgozik 14 éve, két egyetemet végzett mellette az 0% hasznos válasz. Látszik a probléma, még egy ilyen jelentéktelen oldalon is.
12/16 anonim válasza:
Ez most lehet, hogy tűnik olyan hatalmasnak, de minden így kezdődik, dobd ki minél hamarabb.
13/16 anonim válasza:
Nem. De ha ilyen pasival összeállsz akkor mit vársz? Nem fog megváltozni a két szemedért. Meg azért sem ami a lábad közt van.
Te választottad. Viseld el, vagy keress egy FÉRFIT. Mert ez a lény nem az.
1 esetben a nőé a teljes házimunka: Ha ő otthon van, gyerekkel vagy anélkül, a férje pedig dolgozik.
Egyébként gratulálok a pasidnak: ha mindent megcsinálsz, akkor felvett egy ingyen cselédet aki még el is tartja.
14/16 anonim válasza:
Jó cerkája lehet, ha még nem dobtad ki. Ideje másik vibrátort keresned. Egyedül élek 5 éve F
15/16 anonim válasza:
Kedves 2-es olyan - kisugárzásod van, hogy f létemre mindig nyomok neked egy pirosat.
16/16 PearlDiver válasza:
Egy olyan férjet akarsz, aki rabszolgának tekint és még totál hülyének is néz? Mert ha nem, akkor nagyon gyorsan szabadulj meg ettől az élősködőtől.
NEM a nő dolga a házimunka, hanem mindazé aki a háztartásban él. Jelen esetben a nő és a férfi (?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!