Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok magam mellé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok magam mellé egy normális férfit?

Figyelt kérdés

Sziasztok túl vagyok egy újabb vizsgaidőszakon és muszáj kiadnom magamból mert már nem bírom tovább. Kicsit besokaltam már, minden barátnőm boldog párkapcsolatban van csak nekem jut senki :((

Állítólag csinos és normális lány vagyok de valamiért képtelen vagyok egy rendes kapcsolatot találni. Egyetemre járok, vannak ott is rengetegen pasik, és most nyáron sem ülök otthon, de semmi. Félre értés ne essék megdugni sokan akarnak, de én ebből nem kérek. Szerelmes szeretnék lenni és szeretnék találni egy normális partnert akit szerethetek és aki viszont szeret. Nem vagyok nagyon bulizós de néha elmegyünk azért ideoda, de ott csak a részeg bunkók próbálkoznak. Ezen nem is csodálkozom ilyen helyekre párkapcsolatra alkalmas srácok ezek szerint nem járnak. Vannak hobbijaim is, embereket sem szoktam enni. tényleg nem értem.

20L

2016. febr. 22. 20:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, nem kell ezen stresszelni, ismerkedj, szórakozz. Nem! Az ismerkedés alatt nem azt értem, hogy szexelj fűvel, fával, bokorral, csak azt hogy attól nem kell semmire rágörcsölni. Nem hull minden fáról normális férfi. Mondjuk nem tudom mi számít neked normálisnak? Lehet hogy túl nagyok az elvárasaid, és annak senki sem tud megfelelni?

Nem ismerlek, nem tudhatom.

2016. febr. 22. 22:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Szóval a kérdésed a szokásos brühühű mert nem találsz helyes pasit aki imádna és rajongana érted egész nap.

Most, ha én elkezdek azért nyavalyogni mert egy dögös, perverz lányt akarok ami nincs és nem értem miért, mennyivel leszek szimpatikusabb?

Na ugye...

2016. febr. 22. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Vannak nők akik akarnak dug..ni. Azután vannak pasik akik megragadnak 1 lyuknál. Ők lesznek a bolgog pár akikről mesélsz.
2016. febr. 22. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:

"ilyen helyekre párkapcsolatra alkalmas srácok ezek szerint nem járnak"

A lányok azt mondják, hogy "ilyen", azaz bulizós helyekre párkapcsolatra alkalmas srácok nem járnak.

A srácok azt mondják, hogy ilyen helyekre párkapcsolatra alkalmas lányok nem járnak.

Tehát ezek a lányok és srácok, akik párkapcsolatra vágynak, elmennek az "ilyen" helyekre, húzzák kicsit a szájukat a többiekre és szépen, csendesen, nagy ívben elkerülik egymást. Ügyesek vagytok. :D

2016. febr. 23. 07:43
 15/18 anonim ***** válasza:
14 zseniális vagy. még zöld is megy. am kedves kérdező. valószínűleg neked is meg még rajtad kivül sokaknak az a baja, hogy azt hiszitek egy kapcsolat 0-24ben olyan, mint a fb-os idézetek alatt lévő képen a világ legsármosabb férfija és leg dögösebb nője, ahogy egymásra vannak gabajodva. xD gcire nem. attól hogy te vagy olyan dögös, a srácok 99%-ának nem megy a helyes pasiság még ha meg szakadnak se. az meg hogy valaki belülről szép,(olyan közhelyes vagyok XD) az pont nem egy látványos dolog. egengedj közel magadhoz mindenkit.
2016. febr. 23. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Sajna korántsem olyan könnyű normális párkapcsolatot találni mint azt páramondogatják:/

Esetleg próbáld meg az elittársat, vagy valamelyk kultúráltab közösségi helyeket. Hátha szerencséd lesz. Ám nyugodtan te is kezeményezz ám.

2016. febr. 23. 10:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam már kezdeményezni, de sajnos elég nagy csalódás a volt a legtöbb eset.
2016. febr. 23. 19:24
 18/18 anonim ***** válasza:
egyetem, elittárs, anyám borogass
2016. febr. 25. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!