Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljött a vég. A húgom elcseszte. Belemenne abba is, hogy a férje félrelépjen, csak ne hagyja el. Ez már rohadtul megalázó szerintem. Nem kellene ezt csinálnia. Hibázott, viselje a következményeit, de ne így. Milyen megoldás van?
Figyelt kérdés
A lényeg: Szerelmes lett, el akart válni, partnert keresett, és rájött, hogy a férjével akar együtt maradni. Ezek után a sógornál nem kell(úgy néz ki korrektül, nem visszacsalva, nem háborúzva, nem anyázva). Szerintem tudomásul kellene vennie. Így csak magát alázza meg, utána azért is pszichológushoz fog járni. A másik, hogy a férje így sem csalja meg, pont ezért akar válni. Mi a megoldás? Mert ez nem.2016. febr. 21. 20:20
11/12 anonim válasza:
Akkor sem a te dolgod ez, és nem tudod megmenteni azzal, hogy beleavatkozol, csak max. még jobban elrontod. Nem értem, miért nem érted meg, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy szereted-e a tesód, meg a barátod. A szerelem csak arra a két emberre tartozik, nem másokra. Lehet, hogy neked más a véleményed a dolgokról, mégsincs jogod beleavatkozni más szerelmi életébe, és eldönteni helyette, hogy neki mi lenne jó, milyen életet kellene élnie. Te hogy viselnéd, ha valaki elszakítana életed szerelmétől, csak mert szerinte másként kellene élned? Törődj a magad dolgával, és ne trappolj bele mások életébe! Mindenkinek joga van hozzá, hogy ő hozza meg az élete fontosabb döntéseit anélkül, hogy más beleugatna.
Ennyi.
12/12 anonim válasza:
Sógid jól csinálta.Húgodnak kellene valahogy tudomásul venni,hogy ennyi,finito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!