Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hiányok egy olyan embernek akinek írom (szívem hiányzol) és ő magasan tesz rá és nem is reagál rá semmit. De mikor viszont magába van unatkozik tud hívni, meg írni is. Hiányzok én egyáltalán neki?
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 12:50
2/5 anonim válasza:
Amikor nincs más dolga és unatkozik akkor igen, de te köbö a lista alján szerepelsz.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom nő vagy e vagy pasi. De ez mindegy is. Te egy pótlék vagy neki. Mikor nincs senkije,mikor nem kell senkinek jó vagy te is,amúgy meg tesz rád. Na az ilyen embert felejtsd el.
4/5 anonim válasza:
"Hiányzok én egyáltalán neki?"
Persze.
Csak ritkábban, mint amennyire te valószínűleg szeretnéd.
Amúgy eléggé önzőnek tűnik.
5/5 anonim válasza:
A "Hiányzok én egyáltalán neki?" kérdésre a kiírásban a zárójel után megtalálod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!