Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egyre hidegebben viselkedik velem. Mit tegyek?
A barátommal nyáron kezdtünk el találkozgatni,de csak pár hónapja vagyunk együtt.eleinte minden jó volt,próbált kedves lenni,gyakran akart látni és beszélni velem.de mostanában fontosabb neki a tv és a videojátékok.alig beszélünk,mindig lelép valami hülye ürüggyel a netről (mivel egész héten csak ott beszélünk mert csak egyszer jön el egy héten)múltkor szóltam miatta ,az volt a válasz hogy ő nem tud egés nap fent lenni,pedig mást sem csinál csak tv-zik meg játszik,én is játszom,sőt imádok játszani de mellette van időm rá,meg minden másra.2 hónapja nem dolgozik szóval arra sem foghatja ... Ha szóba hozom hogy gyakrabban is jöhetne,jönnek a kifogások pl.:drága a benzin (pedig nincs gondja a pénzzel,és fél órára lakik tőlem) ,vagy hogy az anyja lecseszi.. Hozzájuk egyszer sem hívott,meg szerintem nem is mehetnék az anyja miatt,szóval ez is kizárva..
amikor eljön akkor is max 7-8 órát vagyunk együtt mert időre kell hazamennie (megint az anyja miatt) . ő 26(!!!!) éves,én 23. Kezdem azt hinni hogy csak szexre használ,mint a volt barátnőjét,vele is ugyanezt csinálta,3-4 éven keresztül.
Ha ez mind nem lenne elég mostanában gyakran megbánt,ő észre sem veszi de nekem rosszul esnek ilyen kisebb dolgok.. (menj a fenébe,kapd be,vedd be stb.. ) Ha vele vagyok akkoris csak a telefont nyomkodja
Kérlek titeket adjatok valami tanácsot vagy bármit hogy mit kéne tennem,hagyjam el? Van ennek így bármi értelme?
Ő hiányozna, vagy maga a tény, hogy van pasid?
Ennek szerintem semmi értelme, mert egyáltalán nem tisztel, semmibe vesz, és kétlem, hogy szeretne. Egy szerelmes ember nem így viselkedik.
Jobb érzés vergődni ebben, mint egyedül lenni? -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!