Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy érzem a barátomat már érdeklem annyira, mint régebben.
azért - ez nemígyvan hogy talált mást és azért ..
Legalábbis nemhiszem - bár kizárni nem merném.
Figyelj, lényegében, el kellene érned hogy hiányozz neki- Valamit ki kell találnod, meg kell tanulnod, hogy élj nélküle- mert teis jóltudod, ez így nem mehet sokáig.
Gondolj arra hogy lehetne rosszabb is :)
Pl az én helyzetem :P MEgismertem álmain nőjét közben meg nem lehet az enyém, eléggé bonyolult dolgok miatt, viszont kölcsönösek az érzések. Heti 2 tali mellett ebben a bizonytalanságban élni nem a legjobb.
Gondold át neked mi a jó, hogy a jó, és beszéld meg vele. De ahogy leírtad, eszed ágában sincs szakítani vele. Szóval most a legegyszerűnn és leg célravezetőbb, ha nyugosan kivárod ameddig taliztok, majd megbeszéled vele
22F
Mennyi ideje vagytok együtt, és mennyi idősek vagytok? Csak mert én pont ugyanezzel küszködöm. De hajszálpontosan ugyanezzel. Távkapcsolat, minden hétvégén tudunk találkozni (többé-kevésbé), de már nem érzem benne azt a lelkesedést... Olyan, mint ha mindig csak én akarnám, én kezdeményezném, én örülnék a találkozásnak... És emellett tudom, h nem így van, tudom, h fontos vagyok neki... De már nem merem ezt hinni sem lassan... Félek, h a tudatot megöli az érzelem, vagyis az érzés hiánya... Nem is tudom, hogyan fogalmazzam ezt meg. Nekem nem elég TUDNI, én ÉREZNI is akarom, h fontos vagyok neki, h szeret engem. Mert ha nem ÉRZEM, csak TUDOM, egy idő után a tudatom elhiszi az érzelmeimnek, h nem szeret, mert nem érzem... :(
Úgyh én ma készülök vele ezt megbeszélni. De vhogy úgy kell felhozni a témát, h ne érezze bántásnak, meg számonkérésnek, és pláne ne érezze rinyálásnak. Eddig próbáltam óvatosan rávezetni, h foglalkozzon egy kicsit többet velem, de sikertelen próbálkozások voltak, és végül be kellett látnom: ő ilyen. De akkor meg előtört bennem az, h régen nem ilyen volt. Mi volt régen más, mint most?
Úgyh most nem várok, meg nem próbálkozom apró cselekkel. Egyszerűen őszintén megbeszélem vele, h nekem több törődésre van szükségem, ha fontos vagyok neki.
(Csak félek, nehogy oda fajuljon a beszélgetés, h "nem tudok többet törődni veled, ha neked ez nem elég, akkor..." - mert lehet, h ő nem érzi kevésnek. :S)
De mindenképp azt javaslom neked is, h ülj le vele megbeszélni ezt a dolgot. Biztosítsátok egymást a szeretetetekről.
És majd kérek beszámolót. :)
Amúgy tényleg mennyi idősek vagytok, és mióta vagytok együtt?
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!