Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érhetném el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy szakítson velem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy pasim, aki nagyon rendes, aranyos, meg minden, de már nem szeretem. Mivel megbántani sem akarom, azt akarom, hogy ő szakítson velem.

Hogyan tudnám ezt elérni???

Normális válaszokat várok.

Köszi

2010. márc. 31. 07:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Gerinctelenség lenne jól átb*szni a fejét! Mondd meg neki nyíltan, őszintén, hogy: "Figyelj Drágám, már nem szeretlek... stb." Ennyi. Lehet, hogy szarul fog neki esni, sőt biztos de később értékelni fogja az őszinteségedet!
2010. márc. 31. 09:43
 12/23 anonim válasza:
0%

Vidd el randira és sohasem fizestd ki a pénzt a számlára XD

sose nyitsd ki előtte az ajtót.

2010. márc. 31. 10:35
 13/23 anonim ***** válasza:
21%
Öld meg a szüleit.
2010. márc. 31. 10:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Szakíts te vele. Neki is jobb, mint az ilyen játszmák.
2010. márc. 31. 11:37
 15/23 A kérdező kommentje:

Jogos, hogy mindenki hülyének néz és olt. Teljesen megértem, én is ezt tenném, ha más írna ki ilyen kérdést, és nem én lennék ebben a helyzetben.

Azért nem akarom én megmondani neki, hogy vége, mert mielőtt összejöttünk, az önbizalma kb. 0 volt, és mióta együtt vagyunk, azóta tartja magát valamire.

Ha most kidobom, vagy megcsalom, akkor újra eltűnik az önbecsülése és azt nem akarom. De, ha ő dob, akkor nem rombolom le az önbizalmát.

2010. márc. 31. 15:05
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
mekkora gusztustalan dög vagy.
2010. ápr. 1. 00:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Barátkozz össze egy lánnyal, akihez jobban vonzódhatna, és mutasd be neki.
2010. ápr. 1. 13:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha szeret nem fog megcsalni és dobni sem. Tudom, mert énis szeretem a barátnőmet és akármit csinál nem lennék képes elhagyni, egyedül akkor, ha ő mondaná nekem, hogy nem szeret és nem akar velem lenni. Azt soha ne csináld, hogy megutáltatod magad vele olyanokkal, hogy hisztizel meg ilyenek. beszéld meg vele kettesben és mondd el őszintén, hogy nem szeretnél vele lenni. De csak akkor csináld ezt ha végképp biztos vagy benne, hogy nem szereted, mert miután ezt elmondtad neki nem fog tudni Benned bízni szerelmileg soha. Én se tudnék
2010. ápr. 3. 15:10
 19/23 anonim ***** válasza:
szeddmár össze magad és szakíts vele !!
2010. ápr. 3. 15:11
 20/23 anonim ***** válasza:
47%
csak sajnálatból lenni valakivel...pff szánalmas vagy:S
2010. ápr. 3. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!