Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakitanatok a baratnotokkel e miatt?
Azért szakítanék vele mert azt mondja,hogy semmi közöm hozzá.
Tagadja a függőségét,ki tudja mit tagad még.És nem tisztel téged.
Én alapból össze sem jöttem volna olyannal aki dohányzik, nálam ez kizáró tényező, ha utólag derül ki, hogy stikában cigizik akkor véget vetek neki, de ez általában érződik a dohányosokon, vagy hamar kiderül...
22F
Azért inog meg benned a szeretet, mert dohányzik?
Ekkora baromságot már rég olvastam.
Ember, ha utálod, hogy valaki cigizik, akkor minek jöttél vele össze? Ha meg összejöttél vele, akkor fogadd el így, ahogy van, és ne akard őt leszoktatni és megváltoztatni, ha ő ezt nem akarja!
Tudod, az a baj, hogy azért tagadja, mert te erre kényszeríted, mert fél, hogy emiatt elveszíthet téged, ha nem gyújthat rá. De ez is milyen már!
Nőlj fel, ha nem tudod elfogadni, hogy cigizik, szakítsatok. A szerelemben pedig az embert elfogadjuk, és nem megváltoztatni akarjuk a saját képmásunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!