Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sansa LannisterStark kérdése:
Mit tenne egy férfi ha az esküvője előtt megerőszakolnák a párját?
Figyelt kérdés
Hogy lehet erre reagálni? Lefújná az esküvőt, vagy még inkább várná?2016. febr. 15. 09:09
1/6 anonim válasza:
én lefújnám, és megvárnám míg felépül szegény..
3/6 anonim válasza:
Amikor engem megerőszakoltak... Az nem csak nekem volt teher, ő is rosszul érezte magát, úgy érezte, hogy nem tudott megvédeni és nem erőltette a szexet sem, szerintem ha esküvőnk lett volna lefújta volna, ha esküvő, akkor már legyen szép és vidám
4/6 anonim válasza:
Bosszút állna és megölne 30 embert, mint Steven Seagal a filmekben. :D
5/6 anonim válasza:
Jajj de ku.rva viccesek vagytok! Ja.. mégsem.
HA tényleg előfordulna ilyen, szerintem nem fújná le az esküvőt, kínos lenne magyarázkodni mindenkinek. Főleg ha már elkezdtétek a szervezést.
Az független ettől, hogy várja vagy nem várja, de az biztos, hogy a testiséget nem erőltetné.
Az is biztos, hogy addig ütné a vasat, amíg nem lesz belőle feljelentés, ha esetleg tudja, ki tette, akkor lehet, hogy nem a vasat fogja ütni...
Mondjuk én nem merném megmondani a páromnak, ha tudom hogy ki tette, mert az százszázalék, hogy ő börtönbe kerül, és nem lesz esküvő. :( Tuti kinyírná.
6/6 anonim válasza:
Én nem halasztanám az esküvőt, de hát az is közös döntés.
Segítenék, ahogy tudnék de hát eléggé nehéz lehet.
Ha valós a kérdésed, nagyon sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!