Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti féltékenyek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti féltékenyek vagytok a párotok exeire?

Figyelt kérdés

Szoktátok őket nézegetni Facebook-on, hasonlítgatjátok magatokat hozzájuk?

Kort is írjatok.

2016. febr. 11. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mint később kiderült számomra, a párom a kapcsolat elején nyilván érzett valami szeretetet az exe felé, mivel az feltűnt, hogy sokat felemlegette nekem. Igen, féltékeny voltam, s ezek után ha több mint 3 év után is ha eszembe jut, hogy mi volt, hogy volt, felrobbanok. Ha ránézek, az jut eszembe elhagyta a csaj, mégis ez kellett neki annyira. Szépnek nem szebb tőlem, alakra én jobb is vagyok. Hát szerintem legalábbis. Nem nagyon nézegetem, mert látni sem akarom, bele égett a retinámba a feje és rögtön felismertem amikor pont az új pasijával akiért a páromat elhagyta, ott ácsorogtak mellettünk. Igazából a páromra haragszom, hogy úgy kezdett velem kapcsolatot, hogy még az elején mindig az exet siratta, de már akkor jó egy éve, de hogy pont nekem... Nekem ez nagyon megmaradt és valahogy nem tudok ezen igazán túllépni, a monoton munkahelyemen ahol sűrűn van időm agyalni, párszor eszembe jut és tiszta ideg leszek.

24N

2016. febr. 11. 22:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyik sem szebb tőlem, nem tettek le több mindent az asztalra, így vetélytársként egyiket se veszem számba. Nem voltak hosszú kapcsolatok, pár hónaposak, én vagyok az első komoly (több mint 3 éve vagyunk együtt), és akibe először szerelmes, többször bizonyította, velem akar esküvőt, gyereket, stb. így nincs min aggódnom.
2016. febr. 11. 22:25
 13/14 anonim ***** válasza:
12es vagyok: Még annyi, hogy nem nézegetem őket facebookon, láttam 1x, annyi és a páromnak se ismerőse egy se. 22/L voltam
2016. febr. 11. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:

nem, mert nem tartják a kapcsolatot, barátom letörölt minden vele kapcsolatos dolgot (még régen, tőlem függetlenül), ráadásul külföldi is a lány, szóval véletlenül se futhatnak össze. szinte soha nem is említi őt.

én szoktam fb-n nézegetni kíváncsiságból, de csak titokban.

23n

2016. febr. 13. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!