Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom?

Figyelt kérdés

Nem volt munkám,náluk volt felvétel,de kézzel-lábbal tiltakozott,hogy ne menjek oda dolgozni.Rengeteg nő dolgozik vele,simán felvettek volna engem is.

Céges busszal jár dolgozni,igen messze van a buszmegálló,bicikivel szokott kimenni.A múltkor beszéltünk telefonon és elszólta magát,hogy az egyik kollégája vitte be kocsival és haza is hozza.De!Ugyanúgy kitekert a buszmegállóba!

Nos,én ha viszek valakit,a házáig megyek érte,nem 2 km-re fogom felvenni.

A másik dolog,hogy viberen szoktunk írkálni,és egyre gyakrabban kikapcsolja a netet munkakezdés előtt és után(fél órája van mindig), hogy ne tudja elérni.

A múltkor felhívtam és pár perc után a mondatom közepén kinyomta rám a telefont.

Tényleg én vagyok a hülye,ez mind - mind véletlen?

Olyan hülye magyarázatokat ad, hogy égnek áll a hajam.

Kiváncsi lennék kivülállók véleményére!

2016. febr. 11. 06:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó!Azért vagyok hisztis,mert olyan gyökér vagy,hogy nem megy a szövegértés?
2016. febr. 13. 06:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ha úgy érzed, hogy félrebeszél, akkor teljesen mindegy kb. hogy most ebben a szituban hazudik-e, ha nem bízol benne, amúgy is jobb, ha befejezed vele. Nekem is volt olyan pasim, akinek ne tudtam hinni, azóta se tudom, hogy igazat mondott-e vagy nem, az a lényeg, ha Te úgy érzed, hogy kamuzik összevissza, akkor dobjad. A mostani pasimnak pl. 100%-ban hiszek (ez egy érzés...a bizalom egy érzés), anélkül, hogy bizonyítékot várnék tőle akármire. Az ember sosem lehet benne biztos, hogy nem csalják meg, egyszerűen érzi, hogy aki mellette van, mennyire szavahihető...szeretet, tisztelet, bizalom kell egy jó kapcsolathoz
2016. febr. 15. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!