Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek az ellentmondások Nála? Hogyan jutunk így bárhová?
Sziasztok.
Van egy -mostanában egyre gyakrabban- visszatérő gondolatom a párkapcsolatommal. Vagyis a párommal kapcsolatban.
Ha eszembe jut, akkor nagyon sokat agyalok ezen, és sosem jutok dülőre, csak kattogok és felidegesítem magam.
Nos én 23éve vagyok, Ő 31.
1,5 éve vagyunk egy pár, s lassan 1éve lakunk együtt.
Szeretjük egymást nagyon, DE én nagyon félek attól, hogy -bár az elején letisztázuk ezt a témát- a gyerek és házasságról való véleményünk sosem fg egyezni.
Amikor összejöttük, elmondta hogy eddig egyik nőnél sem érezte azt, amit velem.
Vagyis,hogy tud tervezni, nem ijed meg a nagy tervektől és gyereket is szeretne majd...és nem félne elköteleződni velem. Ezt olykor a mai napig mondja, ha olyan pillanatban van.
Persze ez megdobogtatta a szívemet, hiszen tudom hogy nincs odáig a gyerekekért, és a házasságért sem..DE ma már imádja a 3és 5éves unokahúgaimat, plusz végre megnézi a kirakatban a gyűrűket-ez nála haladás :)
Viszont ezekkel ellentétben van az ,hogyha szóba hozok valami ilyesféle témát, eltereli a szót...vagy esetleg elmosolyodik, hogy "jaj hol van az még" -szóval mindig hárít.
Néha úgy érzem, hogy sosem lesz belőlünk semmi, mert ilyen hozzáállásal nincs közös jövőnk.
Amikor ezt így megemlítem neki, akkor elmondja hogy persze Ő is akarja, de jelenleg is egy felső szinten lakunk anyumék felett, és egyelőre a semmiből nem tudunk lépni...ezért gyűjtünk...és utána tervezhetünk.
Persze ez világos...és logikus.
De nekem fura hogy lassan2éve együtt vagyunk és még csak beszélni sem lehet ilyenekről.
A szülei elváltak, de nem haraggal...és azt mondja Őt nem befolyásolja ez a dolog....
Olykor nem tudom mitévő legyek.
Ő egy határozott-markáns férfi, de tud romantikus, bújós, szerelmes is lenni, hogy leesik az állam... olyankor azt gondolom,hogy bármi lehetséges...és van remény hogy majd 1x gyűrűt húz az ujjamra.
DE a sima hétköznapokban, amikor igy tereli ezt a témát- na akkor totál elkeseredek, hogy mégsincs remény
Sok cikket olvasok mostanában a terhességről és efféle témákról-nagyon érdekel 1-2 dolog:)
De midig eszembe jut, hogy hiába szeretem a páromat, vágyom ilyenekre...nekem ez Vele sohasem adatik majd meg...sohasem fogom átélni milyen lehet terhesnek lenni, vagy hogy a párom magától megkérje a kezem...stb.
Nekem ezek loyan távoli álomnak tűnnek mellette :(
Mindig mondja hogy ne kattogjak...mert Ő tudja mit tervez velem...
de én ennek a dumának valahogy nem hiszek :(
Az elején láttam a jövőképünket...de mára...nem tudom róla elképzelni,hogy Ő letérdel elém,vagy babát akar tőlem..vagy ilyesmi
Teljesen el vagyok keseredve...hisz szeretem, és azt hittem Ő az!
DE ha ez évekig így marad...nos akkor ez nem lesz jó
ugyanakkor tudom,hogy mellettem sokat változott pozitiv irányba.
És tudom hogy réges-régen nagy bulizós volt és még sorolhatnám, de már évek óta elhagyta azt a bandát, és zt mondja nem hiányzik neki, mert megkomolyodott,és neki már másak az értékrendjei.
A régi haverjai persze ugyanolyanok maradtak...a mai napig hívják a páromat bulikra...de Ő inkább velem van.
Hát nehèz erre válaszolni. Mi öt ève vagyunk együtt 3 ève megkèrte a kezem. Dehát az nem is volt igazi..tudta hogy szeretnèm..semmit nem jelent mert házasodni nem fogunk..egyenlőre.. Nem látom hogy akarná ..gyereket sem. Az anyagiakra fogja ami persze igaz is de nem is nagyon szeretne. Èn sem tudok tanácsot adni nekem is kène. Foggalmam sincs mit hogyan. Ha nem látok változást rövid időn belül ugyis szakítunk. Mèg nem règóta vagytok együtt várj egy kicsit. Ha kèsőbbiekben sem változik gondolkodhatsz. De kèt èv után mèg ne várd hogy elvesz ès gyerekeket akar. A pasik ettől megrèmülnek. Fiatal vagy. Szerintem mèg plusz kèt èvet várhatsz ès ha akkor sem, majd felhozhatod újra. Ne erőltesd , èn sem teszem. ;) sok sikert!
26N
Köszi a választ
Igen, tudom hogy az erőszak nem jó.
Sajnos nehéz helyzetben vagyok, mert az exe alapból eröltette a gyerek témát, és nyaggatta is vele rendesen...végül szakított a pasim :D
Szegény-mondanom sem kell- kicsit undorral állt ehhez a témához a kapcs.unk elején..mára változott sokat-ez tény :)
Szerintem ezek a dolgok nagyon sok párkapcsolatban jelen vannak, csak sokan nem beszélnek róla és nem mondják ki őszintén, hogy nyomasztja őket a bizonytalanság...:)
Csak azt tudom mondani, hogy az idő fog erre a kérdésre választ adni! Mert nem tudhatjuk mi jár a párunk fejében...lehet mi már temetjük az egészet, ő meg épp azon agyal, hogy hogyan spórolja ki a gyűrű árát a fizujából...:)
Minden tisztelet mellett: Te hülye vagy.
1,5 év után mit vársz? Elmondta, hogy eddig nem akart sem házasságot, sem gyereket, DE VELED MAJD IGEN.
Majd ha normálisan külön költöztetek, rendben lesztek kicsit anyagilag, akkor 1-2 éven belül talán optimális lesz az aggodalmad.
Mi 8 éve vagyunk együtt. 4-szer kérte meg a kezem, viszont mindenkinek azt mondja, hogy hülye aki megnősül és nem szeretne gyereket sem. Ha beszélgetni akarok vele erről, mindig mást mond, attól függően, mennyire komoly a pillanat. Az anyagiak már nem téma, mégis mindig felhozza érvnek.
Én ezek után tartok ott, hogy nem tudom merre tovább. Te még ne gondolkozz ilyesmin. Korai. Ha sokat emlegeted úrrá lesz a párodon egy "csakazértsem" érzés. Majd ő tudja mikor ért meg rá. Azt meg hogy te akarod e, már a fejébe vésted, elfelejteni nem fogja.
Utolso "30éves korara mindenki tudja akar.e gyereket"
A batyam 30evesen hallani sem akart gyerekrol...azt mondta utalka a sirast meg a hisztit. O ezt nem fogja csinalni az tuti.
Most34 eves es mar2eves a kislanya:) es TERVEZETT gyerek
Persze hisztis...de tesom szerint ez cuki :D
Ahhoz kepest hogy 30 evesem sem alart gyereket.
Jo apa es tervezik a 2.at
Ezt csak arra hogy valfozhatnak az elvek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!