Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek az exetek esküvőjére?
A párom a reggeli postával kapott egy esküvői meghívót az exétől...amit félve mutatott meg nekem. Nagyon zavarba jött, sokat húztak le együtt, én is ismerem a srácot személyesen. Az első reakciója az volt, hogy ne menjünk, mert ez a célzás neki szól és rosszul fogja érezni magát, ha látja hogy a volt pasija mással révbe ért.
Erre azt válaszoltam, hogy a döntés az Övé, de ez az érvelés csak akkor lenne logikus, ha Én nem állnék ott mellette és engem nem tartana olyan jónak,mint az Exét....erre eleredt a könnye és nyakamba borult.
Ti hogyan viszonyulnátok ehhez a szituációhoz?
1 év nem túl hosszú idő, lehet feltépné a sebeket. :\ Én nem mennék, küldenék ajándékot/táviratot, ha jó a viszony, de nem mennék.
Beszéltek eddig is? Lehet csak fitogtatásként hívta meg hogy 1 év után elveszi a következő nőt. 5 év sok idő, ez idő alatt a párodat gondolom nem kérte meg. Ez szokott történni gyakran: sokáig együtt van egy pár, utána szétmennék és a következővel hamar sor kerül az esküvőre.
1 éve szakítottak 5 év után.. jó hogy kiakad az ember, hogy max 1 évnyi ismeretség után összeházasodnak, míg vele 5 év alatt fel sem merült.. én is ki lennék bukva. szerintem jobb,hogyha nem mentek el.
de persze jól teszed, hagyd a döntést a párodra. de én a helyében nem mennék el. akármennyire is barátilag váltak el, ez eléggé rossz érzés lehet neki.
Szoktak egymással levelezni, de nem napi rendszerességgel.
Nekem is ez a gondolat jutott először az eszembe, hogy nem gondolta volna, hogy a másik Nőt 1 éven belül elveszi miközben az Ő kezét meg nem kérte meg.....ebből lehet sértődés.
Ez szerintem is szándékos célzás, lehúztak 5 évet, gondolom szóba került az esküvő is, aztán ami ott nem jött össze, azt összehozza egy 1 évesnél frissebb kapcsolattal. És ezt most feltétlen meg akarja mutatni. Inkább nők szoktak ilyen kicsinyesek lenni.
Ahogy levettem, a barátnődön nem az az öröm jelent meg, ami egy kedves barát esetén lenne, akinek jajj de örülünk, hogy boldog. Így nem mennék el. Mindkettőtök lelki békéjének rosszat tenne, ha ott lennétek, látnád, hogy a barátnődet meghatja a dolog, vagy veszett versengésbe kezdene, hogy az ő új párja jobb. Nem hiányzik ez senkinek.
Csak azért hívta meg szerintem, hogy egy utolsót belé rúgjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!