Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyítsam be neki, hogy én tényleg megbízok Benne?
de csak mondja, hogy szeret vagy érzed is? A tettek néha többet elárulnak :)...
egyszerűen csak ne faggasd őt... ha akarja majd úgy is elmondja! És ha neked úgy kell bizonygatnod, hogy bizhat benned akkor ott probléma van :S
Jogod van elmondani az igényidet, meg azt, ha valami zavar, nem rázhat le, mert a Te érzéseid ugyanolyan fontosak, mint az övéi; és ha nem "cirkuszolósan", hanem tárgyilagos, "engem ez zavar, beszéljük meg"-hangnemben mondod, nincs joga megsértődni! Ha valami nyomasztja, igazából jogod van tudni, Te vagy a párja, vagy nem? Ha pl. -most tényleg csak úgy a levegőből mondok egy példát, nem tudom , miről lehet szó!- beteg, és nem akarja pontosan elmondani, akkor is kellene annyit mondania, hogy "beteg vagyok, de nem szeretném részletezni". VAgy annyit mondjon, hogy Veled kapcsolatos-e a probléma, ill. Téged érint-e közvetlenül, stb. Nehogy már ne mondjon semmit - mibe tart akkor Téged, ki vagy Te a számára?
Ne hagyd magad "tesztelni", nem vagy a kispajtása, hogy szórakozzon Veled! Egyszer próbáld meg, ha tesztelget, stb. ne törd a nyakad, ne reszkess azért, hogy jaj csak jól csináljam, hanem mondd meg neki, hogy köcsönösségen alapuló kapcsolatot szeretnél, nem rettegni a reakcióitól, és eleged van ebből a bánásmódból, főleg, hogy okot sem adtál rá.
Észhez térhetne a srác, akármi is a baja, és Te se ugrálj úgy, ahogy ő fütyül.
rá kérdeztem, de azt mondta nem velem kapcsolatos és nem szeretne róla beszélni.
nagyon szeretem, megbízom benne mert nem hiszem h MÁS valaki lenne a dologban.
De ha nem változtat rajta, akkor mit tegyek?! Ő is érzékeny és én is. Szükségem van Rá mondtam is neki, félek én már télleg nem tom mit tegyek az ügy érdekében :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!