Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszel a barátnőm? :D csak lányok érdekelnek :D
Figyelt kérdés
komoly kapcsolatra gondolok és nem 1 éjszakásra :D2010. márc. 29. 20:50
2/28 A kérdező kommentje:
Mi az hogy pff ? :D végre nem egy olyan kérdés hogy 15 cm-es a nemiszervem 10 évesen ez gáz -e . :D
2010. márc. 29. 20:52
3/28 anonim válasza:
K*rva sok infót adtál le magadról.
5/28 anonim válasza:
Simán! Hány éves vagy aranyapám? Én 63 éves vagyok kicsit lottyadt bőrrel, de hosszú rozsdás szőke hajam van , 32kg vagyok és 155 cm. Noss?
6/28 anonim válasza:
Hát pár elég fontos információt kihagytál.
Mondjuk h hány éves vagy, hogy merre laksz, h te fiú vagy vagy lány(merthogy az h csak lányok érdekelnek még nem egyenlő azzal h fiú vagy).
16/L
Egyébként lehet hülyeségnek tűnik így, de vannak akik téll így ismerték meg egymást ha nem is gyak-on, de más anonim oldalakon
7/28 anonim válasza:
ohh cica vártam h kérdezd:D amég a halál el nem választ;) 92/N
9/28 anonim válasza:
kb olyan szintű kérdés mint az aki a 15 cm-es farkáról kérdez
10/28 anonim válasza:
te itt akarsz csajozni? elég beteg lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!