Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sirva szakitott a parom es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sirva szakitott a parom es osszepakolt?

Figyelt kérdés

A baratnom()20 en ()21.

Sirva mondta el amikor megbantottam hogy nem szeret....el akar menni ..(haza) szakitani akar.....eskuszik stb.

Mivel nem birja tovabb hogy bunko vagyok stb a viselkedesem.

Ezt mind azutan mondta hogy megintcsak osszevesztunk.

Osszedobalta a cuccait es elakart menni. Ha nem tartom vissza el is ment volna.

Kb 2oran keresztul sirt .....bogott.

Zuhanyzott benyitottam hozza es akkor is elkezdett sirni.

Aztmondja nem szeret stb, de ilyen mar 2x elofordult

...es utana aztmondta amikor kibekultunk hogy azert mondja ezeket ilyenkor mert duhosnesnkonnyebb legyen elmenni neki

Hozzataszem az elmult idoben folyton veszekszunk a sex is ritkabb. Szerintetek elengedjem a kovetkezo ilyennel?

2016. febr. 7. 08:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

Mondom én hogy egy fax vagy.

Cikized a súlyával két xaros kiló miatt. Lerombolod az önbizalmát, azt érezteted, hogy már nem olyan kívánatos. Aztán vonyítasz, hogy nincs szex?!

Az a csoda ha még le mer vetkőzni előtted.

Szeret, mert nem tud elmenni.

De az mennyire érdekel, hogy boldogtalan??

Egoista bunkó vagy, az van.

Szerintem ki fog dobni hamarosan, és meg is érdemled.

De most komolyan?! Te azt élvezed, ha szavakkal bántod?! Annyira cuki ahogy besértődik, és sír?! Erre áll csak a kuki, vagy mi bajod van?!

2016. febr. 7. 11:24
 12/17 A kérdező kommentje:
Eletemet nem ismeritek..nem csaladtol kaptam a dolgokat....sokat dolgoztam napi 16-20ora attol fugg hogy hogy.......es jokor voltam jo helyen befektettem a sporolt penzem.....hozzatennem 17eves b vectram van..tudom masoknak nem ez de akkor is
2016. febr. 7. 11:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Hozzatennem. En nagyon szeretem a baratnomet... Valtozni probalok visszafogni magam de mar atvette a stilusom ugymond es sokszor mar o kezdi aztan az melle nem tudok jopofizni mert felkapom a vizet....igaz utana megbanom bocaanatotnkerek stb...de o soha se ker...
2016. febr. 7. 11:34
 14/17 anonim ***** válasza:

rosszul kommunikáltok!

hiába adod elő viccesen a dolgokat, pl "kis haspókom", egy idő után már nem vicces,főleg, ha 2 évig nyomatod, és sejtem, hogy más dolgokra is megjegyzést fűzöl,ami nem vicces. Először vicces,utána fárasztó,aztán idegesítő,utána meg már önbizalmat rombol és megbojgatja az érzelmeket feléd!

Vannak ilyen stílusú emberek, szerintem te se akarsz ezen változtatni,oké szereted, de a barátnőd meg nem érzi, mert ROSSZUL kommunikálod. Vagy megváltozol,vagy vársz még,amíg érettebben tudsz viselkedni más nővel.

2016. febr. 7. 11:57
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

Engem próbáltál volna visszatartani, úgy tökön rúglak, hogy a heréid az agyadban landolnak.

Egyébként viccesen NEM lehet bunkózni, a kettő elég élesen elkülönül.

Aki poénos, az

- nem kárörvendő

- nem bs.ztatja a másikat olyannal, ami annak rosszul esik

- és általában a többiek szétröhögik rajta magukat

Te szimplán kötsög vagy, a barátnőd helyében már réges rég elhúztam volna - bár ő is ritka idióta, hogy szívatja magát veled.

2016. febr. 8. 10:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Felkészülhetsz a lapátra, kérdező. Tudod, miért sírt a barátnőd? Mert fájdalmas, amikor múlik a szerelem. Márpedig nála elmúlt. Még ő sem tudja, még reménykedik, még újra akarja élni a CSODÁT, még szeretni akar. Idő kell, míg belátja, hogy vége. De el fog jönni ez az idő. Hamarosan.
2016. febr. 8. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónak nagyon is igaza van. Nálunk ugyanez volt. A végén már annyira meggyűlöltem a folytonos szóbeli bántalmazások miatt (amivel magát szórakoztatta), hogy egyszerűen nem tudtam vele lefeküdni, undorodtam tőle. Mégis mindig reméltem, hogy visszatérnek a kapcsolat elején átélt érzelmek, reméltem, hogy majd megváltozik, hogy felnő, hogy tisztel majd, hogy megbecsül. Nem volt olyan nap, hogy ne sírtam volna, borzasztóan fájt, ahogy múlott a szerelem, ahogy napról napra biztosabb voltam benne, hogy nekünk el kell válnunk. Pár napja volt az utolsó húzása. Másfél évet voltunk együtt.
2016. febr. 26. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!