Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit tennétek, ha kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a barátnőtöket megerőszakolták?

Figyelt kérdés

Persze lányok is válaszolhatnak, hogy mit tenne a pasijuk.

Csak kiváncsiságból kérdem.

Köszi

"KL."

2010. márc. 29. 17:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Én az biztos h addig ütném amíg foga van :P utálom ha egy férfi bánt egy nőt (főleg ha fizikailag) , csajok helyében meg szólnék 1 ismerős srácnak a dologról gondolom szivesen elintézné az erőszakolót helyettetek .
2010. márc. 29. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Megölném...lassan (ezt itt inkább nem részletezném de higgyétek el, fantáziadús ember vagyok) ...aztán megkeresném a családját...és végeznék velük is...szintén lassan...
2010. márc. 30. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:
5%
hog került vele a szobaba az agyig?na erre adj valaszt
2010. márc. 30. 21:13
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
arcát megzúznám valami vas tárgyal.
2010. márc. 31. 21:57
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
hát elősször is tudatnám bnőmmel hogy előttem ne szégyellje meg rám számithat és utánna persze "illedelmesen" felkeresném a barátaimmal az illetőt és sztem innen nem kell tovább mondanom :D szal biztos nem társasozni mennénk :P
2010. márc. 31. 22:10
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
meg keresném a faszit amikor nem számít rá pofán fújnám bors sprével és párszor tökön meg ahol érem agyon basznám
2010. márc. 31. 22:14
 17/19 anonim válasza:
87%
Heh....Szanaszét csapnám a köcsögöt az tuti. De ehhez még az sem kell, h megerőszakolják. Elég, ha durván hozzányulnak.
2010. márc. 31. 22:27
 18/19 anonim ***** válasza:
41%

Szia!

Itt sok ember gondolja azt, hogy hű, elverném, megölném a csávót, de abban a helyzetben biztos vagyok benne, hogy fele nem tenné meg... az önbíráskodás ebben a helyzetben nem vezet semmire, még téged büntetnek meg! Azonnal rendőrség, mármint a helyszínről hívni a rendőrséget, vagy onnan egyből bemenni.

2010. márc. 31. 22:37
 19/19 anonim válasza:
100%
Utolsó. Sztem pedig pont arról van szó, hogy most azt mondod rendőrség, aztán abban a szituációban normális embernek igen is elborul az agya már bocs. Persze hiba. De szerintem aki igazán szereti a másikat annál ez normális reakció.Én nem tudok és nem is akarok parancsolni ilyenkor a józan észnek. Büntessenek meg. Nem megölni akarom.
2010. ápr. 2. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!