Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhatnak férfi-nő baratságok 30 év fölött?
Figyelt kérdés
Alapjaban nem hiszek a ferfi nö baratsagokban, és most emiatt is szakitok a parommal. Több eve vagyunk együt, és most egy kolleganoje miatt kell szakitanunk. Nemrégiben lettek joba, és engem ez nagyon irrital, h mas nöre is szuksege van.... A nö ferjnel van, de sztem ez még nem jelenthet semmit. Nem hiszem, h egy 30 ev folotti nonek ne lennenek baratnoi, miert van szuksege az én pasimra?2010. márc. 29. 17:36
2/12 anonim válasza:
most ezt komolyan mondod :'D
sok eszed van ahhoz képest h 30 körül vagy.. XD
ezért szakitani..te se vagy normális..
3/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok 30, a parom annyi. És nem ertem a felhaborodast. Jarok valakivel, aki közben a kolleganojenek több figyelmet szentel, mint nekem. Ti ugy gondoljatok, h ez normalis?
2010. márc. 29. 17:44
4/12 anonim válasza:
ha annak a nőnek felesége van és ugye a párodnak is ott vagy te akkor biztosan nincs semmi csak barátok.. semmi okod féltékenykedni ha nincs más "bizonyiték"
ha pedig ugy érzed több figyelmet szentel neki akkor azt mond meg..ne pedig szakitani akarj..vagy tán nem is szereted?
5/12 A kérdező kommentje:
a baratom akar szakitani, mert megunta, h féltékenykedem. De sztem igazam van...
2010. márc. 29. 17:49
6/12 anonim válasza:
nem gondoltál arra hogy azért nem szentel rád több időt mert te vagy a hibás?
7/12 A kérdező kommentje:
én nem ulok mellette napi 8 oraban, mint a kollegina és ezen nem tudok valtoztatni. Nem élunk egyutt, ezert is nehez.
2010. márc. 29. 17:55
8/12 anonim válasza:
Az az igazság, hogy én is szakítanék veled, ha a barátod helyében lennék. Hosszú távon elviselni nem lehet azt aki féltékenykedik. Te beakarod őt "zárni", hogy ne ismerkedjen más nőkkel. Az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy van is közöttük bármi BARÁTSÁGON kívül. Te mint szólnál ahhoz ha a barátod lenne olyan féltékeny mint te vagy most és megkérdőjelezné azt, hogy az xy barátoddal, kollégáddal vagy csak férfi ismerősöddel milyen viszonyban vagy? 29/N.
9/12 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de nekem nincsenek lány barátaim maximum ismerőseim, főleg ha van barátnőm. Ha nincs barátnőm akkor + nem ismerőseim hanem potenciális jelöltek( egy éjszaka, esetleg több), de alapból azzal ismerkedek, haverkodok aki szexuálisan izgat engemet. Barátnő mellett nincs tacsi-pacsi más hölgyekkel csak hűvös és távolságtartó viszony. Nem mondom, hogy megcsal, de hogy izgatja a csaj az 100%. Beszéljétek meg, hisz ha nem fontos neki csak ismerőse akkor minden további nélkül megszakítja vele a jó viszonyt, viszont ha nem teszi meg akkor........... Felejtős.
10/12 anonim válasza:
Ráadásul nem rég lettek jóban? Hát ha barátnőmmel egy hullámhosszon vagyunk és nem látok a szerelemtől akkor már bocsánat, de más nőt nagy ívben lesz@rok, úgy értem mint nő számomra a világon sincs.
Szóval mindegy él-e vagy meghal. Egy nő van a Barátnőm( ehhez nagyon, de nagyon szerelmesnek kell lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!